Földrengés lesz M.O.-on. Elhiszed ezt?
Figyelt kérdés
24 órán belűl földrengést jósolok, amit Magyarországon is bérezni lehet majd. Szerinted?2022. jan. 21. 02:44
2/17 anonim válasza:
Na és mennyi lenne az a bér nettóban? Egyébként nem, nem lesz.
4/17 anonim válasza:
#3: Várjál, 02:44-kor tette fel a kérdést, messze még a 24 óra letelte.
5/17 anonim válasza:
Volt már egy két éve, éreztem is. Gondolom nem olyan erősségűre kell számítani mint a szigetországoknál.
6/17 anonim válasza:
Szokott lenni Magyarországon is földrengés, de (jelenleg!) nem erősek. Azért volt olyan, mikor az éjszaka közepén arra keltem, hogy mozog az ágyam.
7/17 anonim válasza:
itt hevesben volt már nem egyszer amit lehetett eléggé érezni.
úgy tudom minden nap van földrengés csak olyan kicsi hogy csak gépekkel lehet kimutatni. szóval ez nem nagy jóslás :D
8/17 anonim válasza:
Volt már ilyen, de itt annyira nem észrevehető, tornádó is lehet, de általában nem ér le a tölcsér se.
9/17 anonim válasza:
Nem volt semmi! Mar reg letelt a 24 óra.
10/17 A kérdező kommentje:
óra indul!
2022. jan. 22. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!