Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Egy jósnő azt jósolta, hogy...

Egy jósnő azt jósolta, hogy hamarosan nagy sikereim lesznek munka terén, négy nap múlva előléptettek. Mit mondanak erre a sakk-mattra a szkeptikusok?

Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 21:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kérdező. Lehet ez egy valódi jós. :0

Viszont ha tényleg ennyire érti a dolgát akkor én a helyedbe minden héten legalább egyszer elmennék. Ismerősöm mondta, hogy 5 ezer forint egy ilyen jóslás. Hát igen. Ezek a jövőbelátó csodatevők elégé rászorúlnak a pénzecskére. Most heti 5 ezret megengedhetsz magadnak ilyen előléptetés mellett. Én támogatom, hogy menj. Valaki cigire költ, valaki jós asszonyra. :)

Bár a ciginél legalább kapsz is valamit.

2022. jan. 17. 09:17
 12/18 A kérdező kommentje:

11 - "Bár a ciginél legalább kapsz is valamit."

Pl. magas rizikófaktort tüdőrákra. Ezt jós képességek nélkül is megmondom.

2022. jan. 17. 09:19
 13/18 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Egyszer voltam jósnőnél, tehát 100%-os a sikere."

Összesen ennyi volt a jóslat? Hogy előléptetnek? Semmi más? És ezért fizettél? Legalább egy hozzávetőleges életutat elmondhatott volna, mint ahogy szoktak.

2022. jan. 17. 10:11
 14/18 anonim ***** válasza:
10. Tehát olyan jól megy a biznisz, hogy eddig csak te voltál nála?
2022. jan. 17. 11:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Átfutottam a főúton forgalomba, tehát 100% biztonságos.
2022. jan. 17. 11:57
 16/18 A kérdező kommentje:
14 - Nyilván nem, de mások esetéről nem is tudok ítéletet hozni, mert nem ismerem a végkimenetelét. Lehet, hogy 100 másik embernek is jósolt, és mind a 100 bejött. Lehet, hogy 100 másik embernek is jósolt, és egynek sem jött be. Mivel ezt az adatot nem ismerjük, csak az ismert eredmények alapján vonhatunk le következtetést. Aminek pedig ismerjük az eredményét, azoknak az eseteknek a 100%-ában igazat mondott.
2022. jan. 17. 12:21
 17/18 anonim ***** válasza:
16. Ilyen alapon aki megnyeri a lottót, mondhatja azt, hogy ő tudta a számokat előre, holott csak mázlija volt lehet.
2022. jan. 17. 12:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Szkeptikusok ismerjétek be hogy ez bizony sakk-matt!
2022. ápr. 14. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!