Leírná valaki a mai Ötöslottó nyerőszámait?
Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 18:13
8/18 anonim válasza:
6,25,47,55,86
Ezek a számok 3 milliárdot értek volna, ha előbb kérded tőlem.Így nem vitték el a főnyereményt, jövő hétre 3155 millió a nyeremény.
9/18 anonim válasza:
Már egy barátnőm is megkért, először neki kell segítenem. 2016-ban és 2019-ben már volt telitalálatunk, igazából én még mindig tele vagyok pénzzel, most már elég ha másnak segítek. Főállású jós vagyok (tehát nem kell dolgoznom), de sajnos nem mindig jön be. Több napig böjtölök ilyenkor, és a Hold állásából néha meg tudok mondani ezt-azt, de nem tudom uralni az erőmet, ez a legnagyobb gond. Ha a barátnőmnek sikerül, neked megpróbálom utána a hatost megjósolni esetleg. Várj türelemmel.
10/18 anonim válasza:
Na jósold meg a hatost
100 millió is elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!