Nostradamus szerint a 3. világháború a közel-keleti és észak-afrikai muszlim országok tábora (akiket Oroszország északról fog támogatni) és a főleg NATO-tagsággal rendelkező európai keresztény országok (az USA támogatásával) között fog lezajlani?
"Bejött már bármi is amit mondott? Nem? Na ugye..."
Ennyire azért ne erőltesd meg magad...
"Őszinte grat, személyeskedésből 5-ös, érvelésből 1-es."
Nos, ez esetben nem nekem kell szövegértést tanulnom az általános iskolában. Az ugyanis már egy ellenérv, hogy nem láthatott ilyeneket, hiába is "látott a jövőbe". Nem mellesleg Nostradamus nem írt le ennyire konkrétan semmit. Elég általános dolgkat írt le ("háború lesz" - írta egy olyan korban, amikor kb mindenki mindenkivel hadban állt...). Még csak arról sem jövendölt semmit, hogy a világ egyik legnagyobb hatalma azon a kontinensen lesz, amit nem sokkal a jövendölései előtt fedeztek fel, te pedig írtál USA-ról is. Szóval az írásodnak kb annyi köze van Nostradamushoz, mint neked az értelemhez.
"Szóval az írásodnak kb annyi köze van Nostradamushoz, mint neked az értelemhez."
Ha még sose próbáltad megérteni a jóslatok lényegét, a lejegyzésük rendeltetésének szerepét, vagy magát az embert a jós mögött, és csak a begyakorolt mantráidat mormolod, akkor eleve miért teszel úgy, mintha értenél is belőle akár egy töredéknyit is?
K@@@a anyázni meg ott a sarki kocsma, ott kiélheted magad (mindenki jobban járna, de őszintén...)
"A barom várta hogy majd egyetértenek vele, és most itt durcizik."
Egy kis gondolkodást, értelmes eszmecserét vártam volna el (a Nostradamus-i témakör eléggé megköveteli), meg némi érett felnőtt embereket jellemző stílust, de a jelek szerint azzal kell beérni ami van (a minőség rovására...)
Ennyit tudsz te is, mehetsz a sarokba!
Nostradamus-i témakör eléggé megköveteli
:DDDDDDDDDDDDDDDD
Gyere babám a BME-re, megnézzük hogy megy a gondolkodás ;)
"K@@@a anyázni meg ott a sarki kocsma"
Ne haragudj, de te írsz sarki kocsma stílusban. Nem tudtam, hogy úgy kell, mert ott érzed magad otthon.
"a begyakorolt mantráidat mormolod"
Ezek melyikek is? Sajnos úgy látszik, hogy nekem már annyira mantra lett, hogy fel sem tűnik. Kérlek világosítsd fel elmémet!
"Ha még sose próbáltad megérteni a jóslatok lényegét"
Próbáltam, csak én túl realista vagyok, és nem élek drogokkal, alkohollal. Azaz én valóban gondolkodtam rajtuk, nem behaluztam valamit. Éppen ezért látom azt, hogy általánosan leírt szövegek, amik kb mindenre és semmire sem ráhúzható dolgok. Tulajdonképpen a szerzőjük inkább okos ember, mint jövőbe látó. A követőikről viszont egyik sem mondható el.
"Ennyit tudsz te is, mehetsz a sarokba!"
Ez már az "értelmes eszmecserét vártam volna el" része, vagy az még ez után fog következni? Mert ezen mondatod sem nem értelmes, sem nem eszmecserére hívja az olvasót.
Látom érzékeny pontra tapinthattam, ezért is a szájkarate...
Majd olyan 2-3 év múlva nézzetek be ide, elképzelhető, hogy addigra Nostradamus jóslatainak általam való értelmezése már fájdalmasan a mindennapok része, talán még bocsánatot is kértek :P
Kellemes ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!