Komoly kérdés, mit lehet(ne) kezdeni egy olyan tulajdonsággal, ha sokszor látom a jövőt?
Figyelt kérdés
Sokszor volt/van az életemben olyan, hogy eszembe jutott valami (általában fontos, milliókra/milliár emberekre ható dolog), és pár nappal/héttel/hónappal/évvel később megvalósult lényegében ugyan az a gondolatom eredménye (másoktól).
De tényleg nagyon sokszor volt/van ilyen, és egyszerűen nem tudom mit lehetne egy ilyen tulajdonsággal kezdeni.
Már egy ideje le is írom a gondolataim, ötleteim, amik így eszembe jutnak, de még most is sokszor vannak olyan dolgok, amik megtörténnek, valósággá válnak a világban.
Nem sokkal később elér hozzám a hír, hogy létrejött ez, megvalósult az, stb...
Mit lehetne kezdeni egy ilyen tulajdonsággal?
Hogy tudnám komolyan hasznosítani ezeket?
2021. szept. 26. 02:45
12/15 anonim válasza:
Egy kis öntelt lúzer vagy ha még 35 évesen sem merengtél azon,hogy a face-t esetleg nem 2 hónap alatt dobták össze a te kedvedért,hogy a többi agymenésedről ne is beszéljek..egyszerű ráhangolódások,megérzések mindig voltak,lesznek de aki képes a külső, társadalmat formáló eseményeket saját magának betudni,mint inspiráló "parancsadó", na ahhoz már komoly zavartság és iq szegénység kell...
13/15 anonim válasza:
Zenei trendekkel kapcsolatosan velem is előfordult sokszor, de inkább arról van szó itt is, hogy része voltam egy számottevőbb felmerülő hallgatói igénykészletnek, amit az arra hivatottak a helyes módon kezdtek feltölteni profitábilis termékekkel. Ha tippelnem kéne, hogy jós vagyok, vagy esetleg az ilyen ezerfős projektek képesek hihetetlenül jól haladni a korral, na meg észrevétlenül igényt teremteni arra, amit termelni készülnek, akkor inkább arra gyanakodnék, hogy náluk van egy kis túlerő.
14/15 Gombanyo12 válasza:
Keresd meg a Facebookon a Younity Hungary csoportot!Valószinüleg találsz itt olyan embert aki tud segíteni.
15/15 anonim válasza:
Írj privit kíváncsi vagyok rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!