1/9 anonim válasza:
Írjunk le minél több, minél homályosabb jóslatot, és a nagy számok törvénye alapján valamelyik úgy is bejön.
2/9 anonim válasza:
Volfgang Schüczenhoffplatz 2075-ben feltalálja az időgépet, és visszamegy majd az időben, lejatszik néhány dokumentumfilmet Nostradamusnak hogy mik történtek, ő ezek alapján írta meg jóslatait.
3/9 anonim válasza:
Hát egy Facebook alkalmazással természetesen.
4/9 Grimfox válasza:
Nagy eséllyel a java részét asztrológiára alapozta. Udvari asztrológusként is tevékenykedett. A többi módszeréről nincs hiteles feljegyzés, de egy tehetséges asztrológus sok mindent előre ki tud számítani, a maradékot pedig az erre alapozott intuícióval ki tudja egészíteni.
5/9 anonim válasza:
Én nem beszéltem vele, de szerintem azzal, amivel a legtöbb sci-fi szerző. 🤷 😁
Tessék, itt egy nem túl tipikus, de szemléletes példa 😁
7/9 anonim válasza:
Nagyjából,ahogy az egyes írta,ügyesen.Bármit,ki lehet olvasni belőle,egyfajta szemszögből.Másik nézőpontból,meg az ellenkezőjét.
8/9 anonim válasza:
Nostradamus a múltba nézett és a múltat írta le, legalábbis ő azt hitte. A magyarázat az, hogy az idő körkörösen telik az univerzumban, így ha nagyon távolra nézünk, akkor valójában a jövőt látjuk.
9/9 anonim válasza:
A magyarázat téves, az idő nem körkörös az univerzumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!