Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hinnétek az ikerterhességben...

Hinnétek az ikerterhességben ezek alapján?

Figyelt kérdés

Leszögezem, hogy nem szeretnék ikreket, egy is bőven elég lesz, ha összejön.

No de ami a valóság része, 3 többé kevésbé egyenes ági, természetes úton fogant iker volt a családunkban. (legalábbis akikről tudok, feljebb passz: 1920-as évek dédmamám testvérei, 1940-es évek a nagymamám és 2003 az én testvére(i)m csak egy baba maradt életben).

Tehát alapvetően ikres család vagyunk.

Anno egyszer megtörtént velem, hogy egy cigány jós megállított, és akkoriban kiskamaszként még annyira paráztam tőlük, hogy nem mertem nemet mondani a jóslására, inkább neki adtam az apróm, ő akkor ikreket jósolt nekem a jövőre.

Máskor pedig van szintén egy cigány barátnőm, akinek nagyon be szoktak jönni még lehetetlen dolgok is amiket mond, na ő volt a második aki egyszer rám nézett a semmiből és közölte, hogy nekem ikreim lesznek.

No mostanáig annyira nem foglalkoztatott a kérdés, de most, hogy elkezdtük tervezni a babát felrémlettek bennem ezek a dolgok.

Ti hinnétek benne, vagy inkább még csak ne is gondoljak rá, nehogy bevonzzam?

2021. aug. 1. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy hogy hiszel benne vagy sem, hogy gondolsz rá vagy sem. Ha ikreid lesznek, akkor az nem azért lesz mert megjósolták, hanem a családod genetikája miatt.
2021. aug. 1. 19:58
 2/2 anonim válasza:
Szia, nálunk is gyakori az ikerterhesség, legalábbis anyai vonalon, dédnagymamám ikerfiúkat szült, nagymamám is ikerfiúkat szült, anyu csak engem szült, nekem még nincs gyerekem, de a korom miatt is nagyobb az esélye, mert 37 leszek. Én nem félnék a helyedben az ikrektől, én, ha nem félnék a terhességi komplikációktól ikrek esetén akkor örülnék neki, sokkal jobb lesz testvére (koromból kifolyólag valószínűleg egyszer fogok szülni), akire mindig számíthat, így is nevelném őket, hogy nagyon szeressék egymást :).
2021. szept. 4. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!