Hinnétek az ikerterhességben ezek alapján?
Leszögezem, hogy nem szeretnék ikreket, egy is bőven elég lesz, ha összejön.
No de ami a valóság része, 3 többé kevésbé egyenes ági, természetes úton fogant iker volt a családunkban. (legalábbis akikről tudok, feljebb passz: 1920-as évek dédmamám testvérei, 1940-es évek a nagymamám és 2003 az én testvére(i)m csak egy baba maradt életben).
Tehát alapvetően ikres család vagyunk.
Anno egyszer megtörtént velem, hogy egy cigány jós megállított, és akkoriban kiskamaszként még annyira paráztam tőlük, hogy nem mertem nemet mondani a jóslására, inkább neki adtam az apróm, ő akkor ikreket jósolt nekem a jövőre.
Máskor pedig van szintén egy cigány barátnőm, akinek nagyon be szoktak jönni még lehetetlen dolgok is amiket mond, na ő volt a második aki egyszer rám nézett a semmiből és közölte, hogy nekem ikreim lesznek.
No mostanáig annyira nem foglalkoztatott a kérdés, de most, hogy elkezdtük tervezni a babát felrémlettek bennem ezek a dolgok.
Ti hinnétek benne, vagy inkább még csak ne is gondoljak rá, nehogy bevonzzam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!