Ha a jós kapcsolatot jósolt az megvalósulhat?
Figyelt kérdés
Azt említette hogy lát a karrierem után egy kék szemű jóállású férfit. Ez mennyire lehet igaz?2021. júl. 26. 21:30
1/5 Grimfox válasza:
Maga a jóslat nagyjából semennyire. De mivel ezt mondta neked, már ösztönösen is keresni fogsz egy olyan személyt, akire ráillik ez az elnagyolt leírás, és ha találsz egy szimpatikusat, azonosítani fogod a jóslattal. Gyakorlatilag te magad teljesíted be a jóslatot, mert akarod, hogy teljesüljön. Aki tényleg képes tudomást szerezni jövőbeni eseményekről, nem fog ilyen elhamarkodott, és elnagyolt kijelentéseket tenni.
2/5 anonim válasza:
Életem során kb 3 josnal voltam, hittem bennük, de aztán annyira különböző dolgokat "jósoltak", hogy inkább nem foglalkozom ezekkel. Én befolyásolom a sorsom nagyrészt.
3/5 anonim válasza:
Hát én megjósolom, hogy a 30 alatti szingli emberek legalább 90%-ának lesz még kapcsolata.
4/5 anonim válasza:
Én nem hiszek a jóslatokban. 18 éve megjósolták hogy 1-2 hónapon belül meghalok
5/5 anonim válasza:
4. Aki ilyen oldalon van nincs élete, ha pedig nincs életed valszeg meghaltál :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!