Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hisztek abban, hogy nem...

Hisztek abban, hogy nem minden jós csaló? Esetleg tudtok valakit, aki megbízható?

Figyelt kérdés
Ha online lenne, az lenne a lejobb.
2021. júl. 11. 11:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%
A papírfecniket lehet jóra is használni pl. alapítványok, segélyszervezetek, szociális védőháló üzemeltetésére. Szóval, ez a spirituálisan fejlett vagyok és nem érdekel a pénz, ezt csak azok mondják akik sikertelenek az életben, és ezzel nyugtatják önmagukat. Ez egyfajta önbecsapás. Mondj egy embert aki szerinted az üzleti világban sikeres, és nagy eséllyel tisztánlátó.
2021. júl. 11. 18:20
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Lőrinc.
2021. júl. 11. 18:32
 13/17 SZücsöm ***** válasza:
39%

11 Már megint a sajátos nézőpontodat húzod rá mindenkire.

A leírásodból gondolom hogy számodra a presztízs és a bankszámlán lévő nullák száma dönt arról hogy mennyire sikeres egy ember élete.

Más embereknek inkább az a siker mércéje hogy mennyire sikerült kiteljesednie, boldog szeretet teljes környezetben élnie stb.

Azt hogy ki mit tart értékesnek szubjektív. De abban szinte biztos vagyok hogy a sok pénz magában nem boldogít és nem teljesít ki.

Továbbá igen lehet a papírfecnit sok jóra is használni viszont nem mindegy hogyan szerzed a papírfecnit. Az egyik az hogy maga a tőzsde nem teremt értéket. Ott te elveszed valaki megtermelt értékét és max újra elosztod a szájad íze szerint. Továbbá minél nagyobb értékkel, tárgyi javakkal rendelkezel az annál inkább leköt téged. Hisz egy szinten már a tárgyi javak birtokolnak téged.

2021. júl. 11. 20:50
 14/17 anonim ***** válasza:
16%
13. Nem presztizs kérdése, hanem az alapítványok fennmaradása amit létrehoztam és ami sok ember életén segít! Ehhez sok pénz kell amit folyamatosan elő kell valahonnan teremteni. A téveszmés emberek, akik azt hiszik hogy a pénz az teljesen ellentétes a spirituális fejlődéssel, ezek nagy része szimplán csak lúzer akik a szavak és elméletek szintjén ragadtak le. Te milyen dolgot hoztál létre ami hasznos a társadalomnak és embertársaidnak? Mert bármit hoztál létre, annak a fenntartásához pénz kell. Az ima és a filozófia kevés! Nekem a konkrét tettek a siker mércéje nem a számok.
2021. júl. 11. 23:31
 15/17 anonim ***** válasza:
38%

"alapítványok fennmaradása amit létrehoztam"

Létrehoztál?

Kitaláltad, megcsináltad, ám más pénze kell fenntartásához.

.

Anonim vagy, ezért igazán ide írhatnád, mik/milyenek azok az alapítványok, amit/amiket más pénzén működtetsz.

2021. júl. 12. 05:48
 16/17 SZücsöm ***** válasza:
46%

14 Nincs téveszme és nem is az az állítás hogy a pénz az teljesen ellentétes a spirituális fejlődéssel.

Ami SZERINTEM teljesen ellentétes a spirituális fejlődéssel az az a fajta életmód amit folytatnod kell ahhoz hogy "benne maradja a játékban". Azaz hogy ne ess ki a felső 10-100 ezer közül azaz egyfolytában törtetned kell, másokon átgázolnod mert különben kihullasz a felső krémből. Továbbá még az volt az állításom hogy pl a tőzsdei pénz se olyan "tiszta" olyan értelemben hogy konkrétan semmilyen értéket nem teremtesz vele csak elveszed mástól a megteremtett értéket és azt max újra elosztod.

De ha van valaki aki úgy működtet pusztán jóakaratból ilyen alapítványokat hogy mellette a magánéletében "nem milliárdos" azaz nincs "10 nyaralója 20 sportkocsija 50 Rolexe" stb. azaz nem birtokolja őt a pénz, na az egy szent az én elképzelésem szerint(legalábbis elég közel van hozzá).

Továbbá nem csak a társadalom javára tud az ember elérni sikereket. A magánéletedben ugyan úgy képes vagy erre. És az én meglátásom szerint mindig kicsiben kell kezdeni. Addig ne váltsd meg a világot amíg a saját szomszédságodat se tudod, és addig ne váltsd meg a szomszédságot amíg a saját udvarod meg nem váltottad és ahhoz is csak akkor kezdj hozzá ha már saját magad képes vagy "megváltani".

Az meg tök jó ha neked ilyen konkrét tetteid vannak. A hozzá állásod viszont elég negatív tehát én a helyedben még magamon is találnék fejlődési lehetőségeket.

2021. júl. 12. 09:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Bulgáriában tudok egyet, de csak élőben működnek a képességei.
2021. aug. 1. 14:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!