Gyerekek a káptalantóti boszorkányról esetleg valamit? A Zsuzsiról? Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
2021. júl. 10. 20:48
11/40 A kérdező kommentje:
nem az a kérdés gyerekek, hogy megbaszta-e fél falú, hanem, hogy ért ehhez a boszorkánysághoz? Érdemes-e jósoltatni vele?
2021. júl. 12. 14:11
12/40 anonim válasza:
A boszorkánysághoz tuti, elnézve a kollégák kommentjeit, a többi badarság, ne költsd ilyenre a pénzedet!
13/40 A kérdező kommentje:
állítólag mmindent lát, akár az Isten, vagy ilyesmi...pont ilyen kellene az ötöshöz..., lsz@rom, hogy kv@ netán, ha megsúgja a számokat...
2021. júl. 12. 15:09
14/40 anonim válasza:
Kb annyira vagy normális, mint a Zsuzsi szexuális élete, komolyan…
15/40 A kérdező kommentje:
ja, tudom,hogy gáz vagyok, megy ilyesmi, de kellenek azok a kv@számok, inkább abban segítsetek, hol találom a csajt...
2021. júl. 12. 15:57
17/40 anonim válasza:
Kedveseim, nem Zsuzsi, hanem Zsanett és nem káptalantóti, hanem tapolcai a látó boszorkány.bocs, csak úgy mellesleg.
19/40 anonim válasza:
lóf@zzt Zsanett! Funtineli!és tutira kiböki az ötöst...
20/40 anonim válasza:
majdnem , Fonteneblaui - érted apukám? az még nekem se volt meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!