Jósolnátok nekem?
Figyelt kérdés
Nincs pénzem.2021. júl. 4. 14:20
1/14 anonim válasza:
ilyen hülyeségre jobb is, ha nem költesz. még ingyen se érdemes
3/14 anonim válasza:
Kérdező te szoktál ingyen dolgozni ismeretleneknek?
5/14 anonim válasza:
Én jósolok neked nagyon szívesen! Holnap reggel felfogsz kelni és a szemed is kifog nyílni..
6/14 anonim válasza:
Figyelj ez így nem működik, hogy felmész a netre és "jósoljatok nekem". Ha annyira szeretnéd akkor muszáj fizetni érte, és elmenni egy profihoz aki ért hozzá.
7/14 anonim válasza:
Gondolom te ilyen "profi" lennél.
Kérdező meg inkább égesse el a jósra szánt pénzt, mert kb. ugyanannyi az értelme, mint odaadni egy kuruzslónak.
9/14 anonim válasza:
7. Nem nem vagyok az csak egy minimális szinten értek hozzá, és sokkal jobban lehet ha szemtől szemben ül a 2 ember
10/14 anonim válasza:
Meg volt ez irva valahol, hogy ez fog történni. Csak akkor minek válaszoltok? Én szivesen jósolok a kérdezőnek! Ha előkerül. Addig megdenevérezem a csontokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!