Tenyérjóslásnál melyik tenyeret kell figyelembe venni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 3. 18:08
A kérdező szavazást indított:
Jobb tenyér
Bal tenyér
12 szavazat
1/9 A kérdező kommentje:
Ha online utána olvasok, azt írják, hogy a jobb, de anyukám mindig a balból csinálta
2021. jún. 3. 18:08
2/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, mindenkinél abból kell jósolni, amelyiket használja.
Az egyik kéáz a vele született dolgokat mutatja, a másik (amilyen kezes) az pedig a jelenlegi helyzetet.
4/9 Grimfox válasza:
Szerintem ez a jóstól függ. Hallottam olyat, hogy mindkettőt használják, de általában a bal kézről hallottam gyakrabban.
5/9 anonim válasza:
A bal a magaddal hozott tulajdonságok feladatok,lehetőségek és életterv,a jobb amit ezekből sikerül/t megvalósítani...múlt és jövő..
6/9 anonim válasza:
Amilyen kezes, mivel a legtöbb esetben a jobb a domináns így a jobb, de egy balkezes esetében ésszerű hogy azt. Hisz neki az a domináns keze.
7/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy, ugyanaz a semmi lesz az eredmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!