Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Cigánykártyával jóslás?

Cigánykártyával jóslás?

Figyelt kérdés
Valaki tudna nekem privátban Cigánykártyával jósolni?
2021. ápr. 19. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi a zseton?
2021. ápr. 19. 17:30
 2/6 Raechter ***** válasza:
100%
Nem fog neked senki jósolni neten keresztül, de ha valakinek ennyire akarsz a adakozni, azt inkább kóbor kutyikra adakozd, azokat meg is simizheted. ^^
2021. ápr. 19. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

igen, 10 ezer/óra a díjam.

használok még tarot kártyát, angyal és orákulum kártyát valamint saját kártyát is.

2021. ápr. 19. 17:41
 4/6 Raechter ***** válasza:
100%
Nekem is jósolnál? ;p
2021. ápr. 19. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:
60%
Ennél van jobb ólom öntés a fej felett egy pohár vízbe. Na az is annyit ér mint a cigány-kártyás,vaker .
2021. ápr. 19. 18:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok "profi" jós, de van cigánykártyám, poénból szoktam vele jósolni másoknak, néha vicces dolgok jönnek ki. Ha gondolod, ingyen és bérmentve jóslok neked, csak írj egy kicsit magadról, meg arról, amivel magadban szeretnél jóslást.

Amúgy a kártya dobozán van egy használati utasítás, de a mai napig senki nem tudta értelmezni, google fordító szaga volt. Szóval ilyen sajátos jóslási módszerem van. :D Neten utánakerestem, hogy hogy kell, de azokat sem tudtam értekmezni, maradtam a jó öreg beváltnál.

2021. ápr. 19. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!