Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Nem lenne jó a szuletesi datumom?

Nem lenne jó a szuletesi datumom?

Figyelt kérdés

Sziasztok, beszéltem egy asztrológussal. Meg akartunk nézni valamit ami foglalkoztat (mindegy mi) és elvileg nem jó a születési időm.. Van egy fiam, a megadott adatokkal pedig a személyes képletben nem látja a gyereket. Pedig az enyém esküszöm 😪😂🤷‍♀️ ilyenkor mi van?

(a csaló, hű.lyeseg válaszokat hagyjátok legyszi, egyelőre szkeptikus vagyok csak érdeklődöm hogy hogy lehet ez)

2021. jan. 29. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Akkor téged a szülészeten elcserélhettek, vagy szándékosan csalt az anyakönyvi hivatal, vagy ilyesmi, de az asztrológus biztosan nem téved.
2021. jan. 29. 20:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem az iróniát 😂 😂 😂
2021. jan. 29. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Előre irányzom, nem hiszek az ilyesmiben.

De, tételezzük fel, hogy igen. Egyrészt a születéskor "kapott" dolgok csak a mérleg egyik oldalát jelentik. A mérleg másik oldala a hozott dolgok. Hogy mi történik veled, hogy milyen környezetben nősz fel, milyen tapasztalataid vannak. Ez jelentheti esetedben a gyerekedet is akár.

Másrészt lehet, hogy nem pontos a születési időd. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de régen nem volt másodperc pontos az adminisztrció, mint most. Meglett a gyerek, elintéztek mindent, aztán valamikor eszébe jutott ránézni a szülésznőnek az órára. Esetleg ez is befolyásolhatja a dolgot.

2021. jan. 29. 20:26
 4/5 anonim ***** válasza:
23%

Attól teszed függővé születésed dátumát, hogy az asztrológus mit lát és mit nem személyes képletedben?

Sancta simplicitas!

Keress fel másik asztrológust, ő más szemmel nézi a dolgokat.

2021. jan. 30. 05:23
 5/5 anonim ***** válasza:
47%
Szegény fiad
2021. jan. 30. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!