Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Van közületek olyan, aki tud...

Van közületek olyan, aki tud ingát használni?

Figyelt kérdés

Ingával való jóslás érdekel.

Egy kérdés miatt emésztem magam, amire nem kaptam választ egy illetőtől.

Annyira nem tudom elengedni ezt a kérdést, hogy fizikailag is már rosszul vagyok már 1 hete, olyan sokat marom magamat belül.

Ebben kérném a segítségét azoknak, akik szoktak ingázni.

Hogy kell ingázni, ti hogy szoktatok? Mire kell odafigyelni?

Előre is köszönöm a segítőkész, nem trollkodó válaszokat.

2021. jan. 27. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Jósolni nem tudok vele de használni tudom.
2021. jan. 27. 19:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Mi a kettő között a különbség?
2021. jan. 27. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Építész vagyok. A függőleges kijelölésere használom.
2021. jan. 27. 20:21
 4/6 Angel3000 ***** válasza:
100%
Kedves kérdezô! Elöször is fontos az inga mérete kb 12-18 cm hosszù legyen a lànca, majd erre nagyobb fogantyùt készits, amivel hosszabb ideig, kényelmesen tudsz ingàzni. Nem feltétlenûl szûkséges a könyöködet megtàmasztani, mert azzal le is blokkolhatod az inga mozgàsàt. Jobb ha csak lazàn a levegôben tartod és megengeded, hogy mozogjon az ingàd. Mozgasd direkt elôre-hàtra, tudatositsd, hogy igy mutassa az igent. Majd mozgasd balra-jobbra, tudatositsd, hogy ez legyen a nem. Kérdezz olyan dolgot, amire a vàlasz vagy igen, vagy nem lehet. És vàrj ameddig az ingàd megadja a megfelelô vàlaszt. Javaslom, elsô lépésként a meditàciòn keresztûl rà kell hangolòdnod a Magasabb Tudatossàgodra! Csak ezt követôen tudsz tiszta informàciòhoz jutni! Valamint azt is le kell ellenörizned, hogy valòban Felsôbb Éneddel vetted-e fel a kapcsolatot? Ha igen, akkor bàrmilyen helyzetben, bàrmire kérhetsz segitséget.
2021. jan. 27. 21:08
 5/6 Grimfox ***** válasza:
100%

Az ingával nem igazán lehet jósolni. Bár ez sem teljesen igaz, szinte mindennel lehet, de az ingával való jóslás pontatlan, és korlátozott. Általában nem a valós dolgot mutatja, hanem azt, amit hallani akarsz. Amire vágysz, hogy igaz legyen. Az igazság, és a vágyaid általában eltérnek. Jóslásra inkább egy asszociációs módszert érdemes használni, ahol magát a jóseszközt nem te kezeled, nem tudod befolyásolni. Felhőolvasás, viaszöntés, és más, formákból, képekből asszociáló módszer lenne jobb választás.

Az ingának igazi haszna a radiesztéziában van.

2021. jan. 27. 21:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Bölcs leszek, Google...

Én kis könyvet vettem annó de a koncentrációnál leragadtam.

Az igen nem az ami összejött de onnantól azt válaszolta amit akartam H mondjon...🙁

2021. jan. 28. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!