Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Kártyaolvasáshoz segítség?

Kártyaolvasáshoz segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok. :)

Pár napja el kezdtem tanulmányozni a cigány kártyával való jóslást. Napról napra írom ki a lapok részletes jelentését több helyről is, olvasgatom és próbálom megjegyezni. De sajnos nem megy a kártyák közötti olvasás. Külön külön tudom, hogy mit jelent, de nem tudom összevetve elmondani. Ha sejtem is, akkor attól félek, hogy rosszat mondok majd.

(Senkinek sem tervezek addig jósolni, míg nem megy saját magamon.) Tudtok valami tanácsot adni?

2020. dec. 27. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Ez annak a jele hogy nincs meg hozzá a képességed. Anélkül esélytelen, engedd el a témát.
2020. dec. 27. 14:44
 2/3 anonim ***** válasza:
9%

Ezekkel menni fog

[link]

2020. dec. 27. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Oszinten, ez nem egy egyszeru dolog. Ha tarot kartyara gondolsz akkor youtubon tudsz nezni olvasasokat. Ha beirod, hogy tarot reading akkor bead egy csomot. Nezd meg ok hogyan olvassak a kartyakat, az segithet
2020. dec. 27. 21:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!