A tenyeredből megtudod jósolni, hogy hány gyereked lesz?
Én nem, de állítólag meglehet...csak én nem hiszek az ilyenekbe. Ha jósnő csinálja vagy valaki akinek ez a munkája akkor hihetőbb...
Állítólag az egyik osztálytársam tudja és azt mondta h lehet h nekem 2 gyerekem lesz (egy fiú és egy lány).
a tenyeren azok a vonalak azért vannak hogyha összesorítjuk a kezünket akkor ne törjön meg a bör!
eggyes zsiványok ezt kihasználják arra hogy az a jövöt mutatja!
A kártya és a tenyérből olvasás csak körítés...
vannak látók akik magukat nem jósnőnek tartják, hanem mélyen beléd látnak.
Én egy ilyen hölgynél jártam évekkel ezelőtt, és nagyon sokminden bejött azokból a dolgokból amiket akkor mondott.
Pedig nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, nem hittem benne, nem asszerint alakítottam az életemet. Így utólag rakom össze a bűvöst!
"jósolt" válást, vetélést, gyereket, minden bejött.
Meg kell találni a megfelelő embert.
Végül is, ha úgy vesszük, nem nehéz egy válást jósolni. Gyereket és vetélést sem, főleg, hogy általában az egyik bejön, és akkor már úgy érzi az illető, hogy jééé, a fele igaz. Nem is az, hogy nem hiszek benne, hanem csak annyi, hogy ha be is jön, akkor sem amiatt, hogy "megjósolták". Nekem ennyit jelentenek ezek a dolgok sok mással egyetemben. Vannak nekem is nagyon jó megérzéseim akár időjárás, akár emberek, kapcsolatok terén, mégsem gondoltam még soha arra, hogy ebből éljek. A legtöbb ilyen ember csak átver. Fogsz egy statisztikákkal teli könyvet, pár dolgot megtudsz az illetőről, és már kész is az átverés (ma már akár iwiwen/fészbúkon/májvipen is keresgélnek, és ez nem vicc). Aki úgymond "ért hozzá", az is így csinálja, csak az tényleg a megérzéseit mondja el az alapján, ahogy megismert. Persze van, aki már a leírtak alapján szinte milliméterre pontosan megméri, megméri a rádiuszát a vonalnak, és egy könyvből kiollózott és bemagolt szöveget elmond. Én valahogy így érzem ezt a dolgot... Egy idegennel őszintébb vagy minden ismerősödnél; ebbe gondoljatok bele, és csak utána rázzátok a fejeteket :)
Szóval a kérdésre a válaszom: nem, és más is csak találgathat.
Amúgy mit jelent az, hogy "azt jósolta, hogy lehet, hogy nekem két gyerekem lesz"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!