Az már más kérdés, hogy melyik elkövetkezendő év karácsonyára.
2020. okt. 1. 18:54
12/20 anonim válasza:
Sajnos még ez sem teljesen biztos, Dubikám.
2020. okt. 1. 19:32
13/20 anonim válasza:
Szerintem október vége-novemberre lesz második hullám, mert a népek ellustulnak és be is nézik a koronát náthának, jan-febr negyedik a karácsonyi bevásárlás és családlátogatás okán.
Tavasz-nyár szerintem kicsit lazább lesz, de szeptemberre megint jön vissza...
2020. okt. 3. 03:27
14/20 anonim válasza:
Márpedig biztos!
Ha dec. 26.-ára szünik meg, az a jövő év karácsonya előtt van!
2020. okt. 5. 18:37
15/20 anonim válasza:
Nem, továbbra sem biztos. Egyszer sem biztos, hogy a pandémia valaha is (azaz bármelyik Karácsony előtt is) megszűnne. Jelenleg én is nagyobb esélyt látok rá, hogy előbb-utóbb legyőzött lesz, de még ha oltást is hoznak létre, akkor sem biztos, hogy teljes célt érne. (Többet közt pl. azért sem, mert globálisan felerősödőben vannak az oltás ellenes visszhangok, stb.)
2020. okt. 5. 19:16
16/20 lkjfftashj válasza:
Melyik karácsonyra gondoltál?
Áh, nem ér ez már véget. Ha ezt ki is védekezi az emberiség, jön majd egy másik vírus.
Lehet, hogy így védekezik a földi összetett élet az idióta, az élhető környezetet felszámoló, csak a bármi áron gyarapodással és harácsolással foglalkozó emberiség ellen.
2020. okt. 7. 14:37
17/20 anonim válasza:
Nem tudom, nem politizálok. :-))
2020. okt. 8. 11:39
18/20 anonim válasza:
2022 tavaszára fog véget érni és hogy ki győzi le személyesen, azt mindannyian nagyon jól tudjuk.
2020. okt. 8. 12:26
19/20 anonim válasza:
Csak nem a felszabadító, aki életét is feláldozná, hogy csatát nyerjen Soros sötét seregei ellen?
2020. okt. 8. 13:52
20/20 anonim válasza:
"aki életét is feláldozná"
Fogalmazzunk pontosan: "aki életedet is feláldozná".
"Tudom, hogy sokan meg fogtok halni, de ezt az áldozatot hősiesen vállalom."(Lord Farquaad)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!