Eddig jól éltem az életem?
Figyelt kérdés
Azt tettem amit kellett, és ott tartok ahol tartanom kell? Szerintetek? Mit éreztek?
Ha nem, miért nem? Mi mondja ezt?
2020. szept. 2. 17:19
1/5 anonim válasza:
Honnan a viharból tudjuk, hogy azt tetted e amit kellett basszus? 😀
2/5 anonim válasza:
Nem ott tartasz, ahol kellene, ha ilyen kérdések merülnek fel benned. Én ezt érzem, elég határozottan.
3/5 anonim válasza:
Igen, pont ahogy a nagykönyvben meg van írva!
5/5 anonim válasza:
Ezt csak te tudhatod. Ha elégedett vagy azzal ahol épp tartasz az életedben és amiket megtettél életed során és azzal hogy merre tart az életed akkor igen. Ha kételyeid vannak akkor valószínűleg vannak/voltak dolgok amik nem úgy alakultak ahogy te akartad volna. De ezt csak te tudhatod nem értem miért idegenektől kérdezed akik azt sem tudják ki vagy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!