Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Inga miért mutatja azt amit...

Inga miért mutatja azt amit akarunk?Többi lent.

Figyelt kérdés
Elolvastam az inga használatát,tanulgattam,több helyen olvastam róla ,de az eredménye,hogy sosem azt kaptam vissza gyakorlatban amit mutatott.Mindig úgy lengett ki ahogy szerettem volna.Azért próbáltam ki így,mert addigi használatkor nagyon fontos kérdésekben "becsapott"",és mély csalódások értek.Mi a véleményetek az ingázásról?

2020. aug. 18. 10:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
A távolságtól és a közlekedés minőségétől függ. Én ingáztam napi 50km-t autóval úgy, hogy a cég térítette a költségeim. Tömegközlekedéssel már nem vállaltam volna be.
2020. aug. 18. 10:48
 2/14 anonim ***** válasza:
31%

Becsapott az inga? Nahát! Ez a szemét Univerzum szórakozik veled? Segítek: ha megpróbálsz kicsit gondolkodni, és nem hiszel el minden hülyeséget, kevesebb csalódás fog érni az életben.

Btw, hozzánk általános iskolában még beengedtek egy ilyen "varázslót" (amúgy szobafestő volt a csávó, mint később megtudtam). Vékony arcú, szakállas, hasonlított arra, ahogy Jézust elképzeljük, mi meg tátott szájjal néztük 11 évesen, hogy az inga megválaszolja a kérdéseinket. Mindezt az iskola épületén belül. Basszus, ha ma tudnám, melyik tanár engedte be, hogy hülyíthesse a hiszékeny gyerekeket, vissza is mennék és utólag is lecseszném.

2020. aug. 18. 10:53
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Függetlenül attól, hogy mi a véleményem az ilyenekről, azért az elég tisztának kellene, hogy legyen, a inga nem "jóseszköz" hanem "iránytű".
2020. aug. 18. 13:39
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
és utána csodálkoznak, mikor azt mondom, hogy ezek az agymosásra alkalmas baromságok veszélyesek a mentális egészségre...
2020. aug. 18. 16:59
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
4, az egy dolog, hogy igaz vagy marhaság, meg én aztán senki hitét nem piszkálom, de amikor azt látom, a saját viszonyítási rendszerükön belül is zavaros az egész...
2020. aug. 18. 17:12
 6/14 anonim ***** válasza:
55%

5

meegmondom én mi a zavaros, annak az elméje, aki ilyen baromságokat akar elhinni.

2020. aug. 18. 17:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

6, mivel az "ezoterika" alcsoportban vagyunk, itt személy szerint tartózkodok annak a véleménynek a kinyilvánításától, hogy ki-mit-higgyen el.

Nem azért, mert nincs igazad, hanem mert kissé komolytalan offtopic. Mint egy akvarisztika csoportban arra hivatkozni, hogy ki volt a legnagyobb festő mindörökké.

2020. aug. 18. 19:08
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Tehát itt szabad elmebetegnek lenni, anélkül, hogy erre figyelmeztetést kapna? Legyen a neve akkor gumiszoba!
2020. aug. 18. 22:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
8, lehet. H gumiszoba is, aki önként bemegy, (nem hiszem, hogy téged kényszerintenek az ittlétre) ne csodálkozzon, ha ugyanúgy örült, mint a többi. Akár Napóleon, akár professzornak képzeli magát :)
2020. aug. 19. 21:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

9

Látom nem érted a helyzetet. Minden gumiszobához tartoznak nővérek, ápolók, szakorvosok, stb. Nos, vedd úgy, hogy egy ilyennel állsz szemben :) A hülyeség korát éljük épp, a jobb érzésű, ember szerető emberek pedig nem kultiválják azt, amikor egyesek szándékosan, vagy nem szándékosan, de épp a sötét középkor felé haladnak. Ha ez téged zavar, hát legyél csendesen bolond, legalább akkor kisebb esélye annak, hogy tényleg a gumiszobában köss ki.

2020. aug. 19. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!