Van itt olyan személy aki szeretné ,hogy josoljak neki?
Vicceltem 😀
Csak kíváncsi lettem volna.
Jól van majd akkor én jososlok nektek ha szeretnétek.
Ki legyen az első?
Kedves 25. Kommentelő (én egy új jósférfi állást töltök be. Nagyjából 25-50% közt válhat be.)
Napsütésben gazdag jövőt látok előtted, a hőmérséklet úgy változik majd mint a kedélyed (nem azt jelenti,hogy ha szomorú vagy esni fog a eső). Óhh a univerzum azt súgja a fülembe,hogy vigyázz a gyíkokkal. (nem annyira megbízható barát?! Az univerzum szavait még számomra is nehéz kiolvasni.) Jobb ha óvakodsz a külföldi utazásokról mivel LEHETSÉGES,hogy egy rokonodra kellesz figyelned. Egyébként a jövendölés 5dollár lesz. Paypalon is küldheted <3. #joke [Ha hihetünk a mende mondáknak a embereknek szabad akaratuk van, azaz döntést tudnak hozni. Ha létezne valós jóslás akkor 2 választ kéne adjon mindenre, ha ezt a utat választod vagy azt és természetesen ez csak növekedne 1 vagy kevesebb %-ig . Egyébként ha 1 utas lenne a jóslás mint ahogy beállítják akkor simán el lehet kerülni. Várom a privát üzeneteket,hogy ki cáfolja meg a elkerülése lehetőségeket. Szerintem vitában én nyernék akármilyen példát hozok fel. ❤️
Jòsolj, ebből a kommentből.
29 éves vagyok, férfi, nős, nincs gyerekem. (Ennyi információ után várhatóan kevesebbet fogsz tévedni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!