Vajon mit jelenthet ez a cigánykártya lapok szerint?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok és ebben a sorrendben kaptam meg:
Gondolat - Katonatiszt - Szerelem - Szerelmes nő
2020. máj. 7. 00:53
1/12 anonim válasza:
Kábelegetés.
Nem off: tudod, hogy az ilyenek mind pszichológián, tudatalattin alapulnak?
2/12 A kérdező kommentje:
Pontosíts, mire gondolsz?
2020. máj. 7. 02:36
3/12 anonim válasza:
Ez pofon egyszerű. Először egy katonatisztbe majd ezt követően egy nőbe leszel szerelmes.
4/12 A kérdező kommentje:
Arra a kérdésre kerestem választ, hogy újra kommunikálok-e azzal a lánnyal, akivel összevesztem, de viszavárom.
2020. máj. 7. 03:38
5/12 anonim válasza:
A lapok csak a problémádra utalnak.
Te valószínűleg sokat gondolkozol, és van egy nő, aki szerelmes.
De sose gondold azt, hogy pontosan az adott kérdésre kapod az adott választ.
Mondjuk én a cigány kártyát alapból nem szeretem, inkább a Tarot.
6/12 A kérdező kommentje:
A katonatiszt jelentheti az elköteleződést valami mellett. A szerelmes nő pedig azt a lányt jelöli, akit szeretek. (A második biztos. Csak nem tudom összerakni a képet)
2020. máj. 7. 10:58
7/12 anonim válasza:
Miért hiszel ilyen hülyeségben? Semmi valóság alapja nincsen. Az hogy milyen kártyát húzol ki az teljesen véletlen és nincs ezeknek semmi varázserejük vagy tudom is én mit hisznek az emberek. Az csak rajtad meg a lányon fog állni hogy újra fogtok-e beszélni, nem azon hogy "mit mond" neked 4 papírlap
8/12 anonim válasza:
Azt jelenti amit belemagyaráznak - esetedben te akarsz belemagyarázni valamit. Már előre tudod mit szeretnél - visszakapni a lányt - s teljesen mindegy milyen lapok jönnek ki, úgyis ennek megfelelő magyarázatot keresnél hozzá.
9/12 A kérdező kommentje:
Ezért vagyok kíváncsi olyan véleményére, aki jártasabb a témában.
2020. máj. 9. 21:00
10/12 anonim válasza:
Ebben nem lehet jártasnak lenni, csak van aki max gyakorlott a hülyeségben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!