Valaki jósolna nekem?
Azert ez nem teljesen igy van. Még gyerek voltam amikor megvettem eletem elso es utolso ciganykartya pakiljat (azota is az van ). Baratnom anyukaja megkert (komolyan gondolta akkor ) hogy josoljak neki.
Mikor elmondtam neki,hogy tavolrol erkezni fog egy ember akinek gyereke fog szulni es elkoltozik o is vele a tavolba,teljesen kikelt magabol majd kinevetett. ( tudni kell Rola h akkor mar 3 kulonbozo apatol volt 3 gyereke aki boldog csak kettot nevelt es ugy gondolta h soha eletebe nem all szoba ferfival es gyereke vegkepp nem lesz tobb ).
Nem sokra ra egy tarskereson oldalon megismert egy ferfit aki olyan 300kmre lakott tole. Egy even belul odakoltozott es most van egy oteves kisfiuk. Ossze is hazasodtak.
Szoval ennyit errol h hulyeseg a joslas.
Lehet ,hogy fogsz találni olyat ,aki ingyen jósol és nem is kontár, de nekik is meg kell élniük valamiből.
A jóslás valós dolog , volt amire évekkel később jöttem rá ,hogy ezt megjósolták nekem, van amire nagyon hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!