Járt valaki Etka jósnőnél Nyíregyházán? Segített valakinek? Milyen a szerelmi kötése?
Csaló, mint az összes!
Ne legyél már sík hülye. hogy ilyeneknek fizetsz!
Nem hiszek a szerelmi kötésben. De ilyenkor bennem mindig két dolog fogalmazódik meg. Tételezzük fel, hogy működik.
1. Engem személy szerint piszkosul zavarna, ha a párom nem azért lenne velem, mert szeret, hanem azért, mert magamhoz kötöttem.
1. Tegyük fel, A és B férfi, C és D nő.
A magához köti C-t. De C B-be szerelmes, ezért magához köti, B viszont D-ért rajong, aki meg A-ba szerelmes.
Mindegyik kér rá kötést. Melyik fog működni?
De ne menjünk ilyen messzire. Csak mondjuk két nő is kötést kér ugyanarra a férfira... Olyankor mi van?
4. jó lenne, de sajnos nem.
tehát vissza a témára.
CSALÓ!
rendőrségi nyomozás folyik ellene, persze ezt bármikor letagadja.
Figyelj ! Aki azt allitja magarol hogy "kepes" szerelmi kotesekre es szerelmi szetsedesekre, azt akasztani kell !!! Fizikai keptelenseg ! Ha tul sok penzed van, gyere el hozzam, 10000-ert egessz nap elbeszelgetek veled, meg egy menut is rendelek neked. Sokkal jobban jarsz mint a "josnovel" !
Amugy mar vagy 30-an feljelentettek, zsarolas-ert es atveres-ert. Persze ezzel nem dicsekszik, de van neki kemeny ugyvedekre es lehetseges hogy megussza, ettol fuggetlenu akasztani kell !!!
Én pár napja hívtam telefonon,nekem azt mondta hogy màr nem dolgozik.
És ràmnyomta a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!