Ti mikor fogtok meghalni?
Nyilván van egy matematikai modell ami átlagot vont az elhízás és a dohányzás szerint a várható élettartamot illetően.
Modell bizonyos alacsony valószínűséggel működik, így ne köss rá fogadásokat!
Az általad nézett oldal egyszerű statisztikai adatokból dolgozik, az életvitelt folytatók várható élettartamát adja ki eredményül.
Egyébként a halál időpontja... Két embertípus van a földön aki pontosan tudja mikor és hogyan fog meghalni: az öngyilkosok és a halálraítéltek. Egyiket sem nevezném boldognak. Speciel engem nem érdekel mikor halok meg, az fontosabb hogy addig is milyen életem lesz!
Azért nem lehet tudni mert az a jövőben fog megtörténni és mivel nem lehet a jövőbe látni ezért egyértelmű hogy nem tudjuk mikor fogunk meghalni.
Ha az embernek több esze van mint egy fadarabnak akkor tudja hogy ez így logikus.
Nem kell minden baromságot elhinni a neten. Én is pikk-pakk össze tudnék dobni egy weboldalt hogy "mikor fogod összecsinálni magad" és mindenki aki rákattint kidobna neki egy időpontot. Te ezt is elhinnéd hogy 2025 október 3-án összeszarod magad mert azt írta az oldalam? Na ugyan ez a helyzet ezzel az oldallal is ami a halálod napját mondja meg
Ez egy marhaság. Ezek szerint még 16 évem lenne vissza.. De annyi biztos nincs mert intravénás drogfüggő vagyok. Legjobb esetben is 5 évem van vissza :)
Viszont én nem félek a haláltól. Az élet az amitől én igazán félek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!