Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ti mikor fogtok meghalni?

Ti mikor fogtok meghalni?

Figyelt kérdés
Brirtam a google ba hogy death clock és 2068 szeptember 13.-án fogok meghalni. Nektek mit ír ki? Mennyire hiteles oldal?
2020. ápr. 11. 13:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván van egy matematikai modell ami átlagot vont az elhízás és a dohányzás szerint a várható élettartamot illetően.

Modell bizonyos alacsony valószínűséggel működik, így ne köss rá fogadásokat!

2020. ápr. 11. 21:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Az általad nézett oldal egyszerű statisztikai adatokból dolgozik, az életvitelt folytatók várható élettartamát adja ki eredményül.

Egyébként a halál időpontja... Két embertípus van a földön aki pontosan tudja mikor és hogyan fog meghalni: az öngyilkosok és a halálraítéltek. Egyiket sem nevezném boldognak. Speciel engem nem érdekel mikor halok meg, az fontosabb hogy addig is milyen életem lesz!

2020. ápr. 12. 01:54
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretném tudni.
2020. ápr. 12. 11:15
 14/19 anonim ***** válasza:

Azért nem lehet tudni mert az a jövőben fog megtörténni és mivel nem lehet a jövőbe látni ezért egyértelmű hogy nem tudjuk mikor fogunk meghalni.

Ha az embernek több esze van mint egy fadarabnak akkor tudja hogy ez így logikus.

Nem kell minden baromságot elhinni a neten. Én is pikk-pakk össze tudnék dobni egy weboldalt hogy "mikor fogod összecsinálni magad" és mindenki aki rákattint kidobna neki egy időpontot. Te ezt is elhinnéd hogy 2025 október 3-án összeszarod magad mert azt írta az oldalam? Na ugyan ez a helyzet ezzel az oldallal is ami a halálod napját mondja meg

2020. ápr. 12. 22:17
 15/19 anonim ***** válasza:

Ez egy marhaság. Ezek szerint még 16 évem lenne vissza.. De annyi biztos nincs mert intravénás drogfüggő vagyok. Legjobb esetben is 5 évem van vissza :)

Viszont én nem félek a haláltól. Az élet az amitől én igazán félek...

2020. ápr. 13. 11:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy miért adja meg napra pontosan akkor amikor az eredmény és a valóság között évtizedes szórás is lehet.
2020. ápr. 17. 12:28
 17/19 anonim ***** válasza:
#16 mert kamu az egész
2020. ápr. 17. 17:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Percre pontosan: életem végén.
2020. ápr. 22. 18:45
 19/19 anonim ***** válasza:
2083. Május 12.
2020. dec. 9. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!