Ha tüsszentek, azt jelenti igazat mondtam előtte?
Figyelt kérdés
2020. márc. 23. 20:54
11/19 anonim válasza:
ezek tények olvasd már el a cikket..
12/19 anonim válasza:
Nem tényeket vártál a kérdésedre? Azt hittem, itt azért tesznek fel kérdéseket az emberek, hogy tényszerű választ kapjanak rá.
13/19 A kérdező kommentje:
Igen,írtam,hogy tényeket írtak.De a kérdésre senki nem vàlaszolt.
2020. márc. 24. 10:32
15/19 anonim válasza:
Ennek az esélye teljes mértékben véletlen,ráadásul nem csak saját magad ,de más beszélgetése közbe is hapcizhatsz.A válasz amit vársz:Valóság alapja nincs ,tehát ilyen nem létezik..véletlen!
16/19 anonim válasza:
inkább a hazugságot jelezheti az ha valaki tüsszent. de csakis akkor ha érzékenyeb az illető. ennek is élettani okai lehetnek és elenyésző arányban.
17/19 anonim válasza:
Röviden és tényszerűen: semmi összefüggés nincs az igazságmondás és a tüsszentés között!
19/19 anonim válasza:
nagyobb az esély hogy hazudtál :D de az inkább az izgalmi állapot miatt lerhet nem ezoterikus ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!