Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Tisztánlátóknak mennyi ügyfelü...

Tisztánlátóknak mennyi ügyfelük van szerintetek?

Figyelt kérdés

Érdekel a téma, és már elég régóta foglalkozom spirituális dolgokkal, naponta meditálok stb.

Ha sikerül kifejleszteni a tisztánlátói képességemet, és valóban olyan, ahogy leírják, tehát látom a betegségeket, az emberek problémáit stb. akkor tisztánlátó-médiumként szeretnék dolgozni...

Én nem szeretném átverni az embereket. Tényleg csak akkor szeretném ezt a jövőben csinálni, ha ez a képességem meg lesz 100%-ig, és saját magam is meggyőződök róla, hogy valós dolgok ezek.

Mennyi ügyfele van egy tisztánlátónak? Sok ember keresi fel őket szerintetek? Megmondom őszintén, fogalmam sincs.

2020. jan. 6. 18:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%
Én hiszem, hogy vannak olyanok akik látják mások betegségeit, problémáit, de azok akik becsületesek, azok ingyen segítenek másoknak!
2020. jan. 7. 16:00
 12/14 anonim válasza:
100%

Régebben voltam nagyon sok magát látónak, hallónak, érzőnek, jósnak valló embereknél, nőknél és férfiaknál vegyesen. Úgy az elmúlt 10 évben kb. 80-90 alkalommal, és nem túlzom. Eddig még egyik sem tudott felmutatni valódi tudást, csak testbeszéd olvasásból próbáltak következtetni, és nagyon sokszor teljesen mellélőttek.

A legtöbb ilyen sarlatán technikája az alábbi:

[link]

2020. jan. 7. 16:02
 13/14 anonim ***** válasza:
31%
Még annyi, hogy én ismerek egy valakit, igaz, hogy csak hallásból, mert sosem voltam nála, aki állítólag vissza jött a klinikai halálból és azután lett ilyen látnok, nagyon sok embernek meglátja a betegségét, rengetegen járnak hozzá, de persze ő sem ingyenes, amit nem értek, mert nem hiszem, hogy Isten azt mondta volna neki, hogy ezután pénzért segíts embereknek. Igaz, hogy mivel balesete volt, nagyon megcsúnyult az arca, nem igen jár kint az emberek között.
2020. jan. 7. 16:06
 14/14 anonim válasza:
76%
Akik pénzt kérnek már alapból nem lehet képességük. Ha valóban volt a klinikai halálban, és valóban betekintést nyert a másik dimenzióba akkor sem kap ilyen képességet. A képességek akkor fejlődnek ki, mikor tudod már őket kezelni. Általán saját spirituális fejlődésedet segítik és a végső megszabadulást a karma körforgásából. Nem cirkuszi mutatványokra és pénzszerzés miatt fejlődik ki az arra alkalmas egyénben. Egyébként mindenkiben megvannak ezek a képességek, mivel tiszta szellemiségünk részei, viszont az elme csapongása, minél jobban a testtel való azonosulás képes tompítani őket. Már pedig ha pénzt keres valaki az állítólagos "képességével" ráadásul, erős a gyanú, hogy anyagi haszonszerzés, csalás miatt a testtel való azonosulása végett valójában nem is tett szert a kérdéses képességre soha
2020. jan. 7. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!