Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Lessz-e valaha fiúm?

Lessz-e valaha fiúm?

Figyelt kérdés

Nagyon ciki, de valaki tudna válszolni erre az egy kérdésemre ingyen?

20 éves vagyok és rám se néz senki. Soha nem volt barátom. Úgy érzem nem is lessz. Olyan depresszív látni a sok boldog párt. Nem akarok magányosan meghalni.

2019. dec. 26. 01:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%

Már elírták a lényeget. Foglalkozz önmagaddal, a belsődet ismerd meg az igazi értékek szempontjából, tedd magad szellemileg egészségessé, után egy jelenelginél sokkkkkal tisztább és magasabb szintű enberekre leszel készen állva.

Na de ha már jóslás.., megkérdezem fentről.

Kb azt mondják, hogy jelenleg túl elfoglalt vagy az önmagaddal való kiegyezettlenségben való gyógyulással, ahhoz, hogy most adjanak melléd egy szerelmet. Bőven lesz az életedben helye a szerelemnek, jobban és több, mint más embernek. Az időt is próbálom érzékelni, de szerintem azért is homályosítsák, hogy véletlen se legyen benned egy várakozás, ami visszahúz a fejlődésben. Mindenesetre nem mostanság lesz, de ahogy írtam, egyáltalán nem ezzel van most feladatod, még ha ez egy elég nagy hatást is gyakorol rád és ösztönöz, hogy elfogadd ezt az egészet.

2019. dec. 26. 12:39
 12/15 anonim ***** válasza:
39%
Én azt javaslom, hogy keress egy jó asztrológust és akkor választ kapsz az okokra. Én is ezt tettem és el tudtam fogadni az elfogadhatatlant.
2019. dec. 26. 18:51
 13/15 anonim ***** válasza:
39%

Fiatal lány vagy, biztos kelleni fogsz valakinek.

...

Csak benne van a pakliban, hogy az a valaki pont neked nem tetszik.

2019. dec. 26. 23:23
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Ingyen megmondom neked: igen lesz, csak legyél nyitott mások felé.
2019. dec. 27. 01:54
 15/15 anonim ***** válasza:
61%
Biztosan lesz,csak ne ess kétségbe,mert azzal elriasztod magadtól az embereket!:)
2019. dec. 27. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!