Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mit jelentenek ezek a kártyák?...

Mit jelentenek ezek a kártyák? (9 lapos)

Figyelt kérdés
"kÁrTyA JóSlÁs NeM LéTeZiK" válaszok nem érdekelnek.Most próbáltam ki életemben először.Mit jelentenek?
2019. dec. 21. 22:36
 1/7 A kérdező kommentje:
2019. dec. 21. 22:45
 2/7 Nyammogi ***** válasza:
76%

Nagyon összetett, komplex jelentés van, néhol homályos, néhol egészen világosan kivehető.

Az első üzenet teljesen egyértelmű: szokj le a cigarettáról, megrövidíti az életed és a tárcád is.

A második is viszonylag tisztán értelmezhető: ezt a terítőt utoljára a dédanyám használta az első világháború előtt, már akkor is ronda volt, szabadulj meg tőle!

Na, a harmadik már nekem, a summa cum laude végzett kártyajósnak is feladja a leckét. Mi a rák az a piros getva az asztal közepén?

2019. dec. 21. 23:35
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

A lapokat és a lehetséges állásokat, variációkat elemezve az jött ki hogy: szokj le a cigiről :)

Tudod mit? Keverd meg megint és rakj ki újabb 9 kártyát. Ha 10x egymás után ugyanazt kirakod akkor tényleg van valami a kártyában. Honnan tudod, hogy amit most pakoltál ki az lesz az igazi kombó?

2019. dec. 22. 00:44
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Tüdőrák :/
2019. dec. 22. 03:01
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
kérdező, inkább más kártyajátékot játssz, mert ha nincs érzéked és nem ismered lapok jelentését, kb olyan mintha pókereztél volna, csak még annyi értelme sincs.
2019. dec. 22. 05:32
 6/7 A kérdező kommentje:
A sok okos embernek:A fater cigizik nem én. :)
2019. dec. 22. 12:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Dobd ki a szemétbe, csak a gonoszt hívod be az életedbe!
2021. szept. 20. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!