Férjemmel jósoltunk kártyából, nagyon rossz jött ki. Szerintetek bejöhet?
Figyelt kérdés
Nagyon félek, megjósolta a halálát. És nekem uj szerelmet. Képtelenség. Nagyon kétségbe vagyok esve.2019. dec. 20. 11:19
2/20 anonim válasza:
1. Én -jóslás ide vagy oda- halandó vagyok. Kártyahasználat nélkül is szeretném, hogy a párom a halálom után keressen maga mellé valakit, akivel boldog lehet.
2. Nem értesz a kártyához, nem ismered és nem tudod használni. Tanulj, olvass, okosodj.
3/20 A kérdező kommentje:
Nem értünk hozzá az biztos. Interneten tálaltunk egy módszert. De nem írták ki kever, ki oszt, vagy választani kell kártyát. Masodszor más jött ki. De félek az elsőtől
2019. dec. 20. 12:19
4/20 anonim válasza:
Újabb stadion épül, ami nem terül meg és drága lesz fentartani... Ezt hogy jósoltátok meg. Igen valószínű.
5/20 anonim válasza:
Miért vagy kétségbe esve ? Jön az új szerelem !
6/20 A kérdező kommentje:
Rendes válaszokat várnék
2019. dec. 20. 14:08
7/20 anonim válasza:
Rendes választ vársz : Kérdezd meg a kártyát.
Egyszer mindenki meghalt.
Ha a halál jött ki és fejjel lefelé, akkor az új életet is jelent.
8/20 anonim válasza:
Mellékesen az ilyen kérdések komolyan vevőkkel is csak eggyel többen vagyunk a Földön.
9/20 anonim válasza:
Csináljátok még meg 8szor. Ha minde különböző, akkor azt akarják fentről mondani, hogy nem kéne ilyeneket csináljatok. Ami am látszik, még ha nem is ez jön ki, mert magyon nem tudjátok, hogyan kell kezelni az érkezett válaszokat.
10/20 anonim válasza:
Ha nem tudjátok használni a kártyát akkor úgyse az igaz jön ki. És mi az a kombináció amivel a saját halála jött ki? Mert gondolom azt tudjátok hogy egy lap sosem jelent halált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!