Csináltatott már esetleg valaki szerelmi kötést anabella jósnőkozremukodesevel? Vert már át valakit? És kiknek sikerült? Legyetek szívesek le írni az elmenyetek vele kapcsolatosan
Ha az általad nevezett jósnő látja ezt a kérdésed,olyan átkot köt rád, hogy az elkövetkezendő hetedik reinkarnációdban is nyögni fogod!
Hogyan merészeled nevét kis betűvel írni?
Igen én csináltattam vele, de átvert. A pénzt el lopta, nem csinált semmilyen kötést. Miután át utaltam a pénzt letiltott és többé nem reagált semmilyen levélre.
Sima csaló, valami értelmes dologra költsd a pénzedet.
Csaló.
Különben is, a szerelmi kötés egy nagyon randa dolog - nem elég, hogy nagyon bonyolult procedúra jól megcsinálni, de ha sikerül, akkor nem szerelmet kapsz. Hanem csupán manipulálsz valakit, aki nem szabad akaratából fog szeretni.
Ezt akarod?
Szóval tartsd meg szépen a pénzed, és inkább a kiszemeltebbnek vegyél valami személyes ajándékot.
Nincs jobb szerelmi kötés a jó szándéknál és a figyelmességnél.
Csaló.
Amúgy tegyük fel, hogy létezik a kötés: ugyanúgy hat rád is. Ha nem passzoltok össze, akkor mindketten csak szenvedni fogtok, és 66x elvártok, mint Nóra meg a Berényi a Barátok köztből.
Én már amúgy nem hiszek a kötésben, de tiniként még hittem benne, utána is olvastam, és ezt találtam róla. Na meg akire tenni akart a kötést... Hát, már baromira nem érdekel a srác, azóta vőlegényem van.
Mindenkit átver, s nem csak anbella hanem az összes hasonló jósnő is.
A legbiztosabb szerelmi kötés: a figyelmesség, a törődés, az odaadás, a kedvesség. Emberek milliói élnek boldog párkapcsolatban, szerelemben, szeretetben mindenféle hókuszpókusz nélkül.
Az utolsó az összes ilyen kérdéshez ezt írja, mindegy melyik mágusról vagy jósnőről van szó :D
Ez annyira hülyeség, miért ne küldenék el a csomagot, semmi érdekük nem lenne ezt tenni, érdekes, én megkaptam, több ismerősöm is, nem csak ennél, de több ilyen jósnőnél is, senkitől nem hallottam még olyat, hogy a csomagot ne kapta volna meg, pedig az összes ilyen csoportban benne vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!