Mit jelent cigánykártyában párkapcsolati kérdésnél ez a 3 kártya?
Állandóság - Bíró -Szerelem
Előre is köszönöm!
N
2019. nov. 29. 17:05
1/8 anonim válasza:
Mi volt a kérdés??
2019. nov. 29. 21:33
2/8 A kérdező kommentje:
Hogy alakul a kapcsolatom egy bizonyos férfival kapcsolatban? Lehet-e köztünk valami? Neki vannak-e érzései felém?
2019. nov. 29. 22:11
3/8 anonim válasza:
Bocs, nem láttam a párkapcsolat szót. Kicsit arrogáns privátot írtál, de sebaj, segítek. Ebből a három kártyából az jön le, hogy nem teremt könnyen kapcsolatot, nagyon megnézi, megválogatja, hogy kivel áll szóba. Lehet, hogy kicsit visszagfogott ember, vagy éppen sok csalódás érte már. Ha belekezd valamibe azt komolyan gondolja. De ott a szerelem, tehát semmi nincs kizárva! Ebből még lehet kapcsolat a későbbiekben.
2019. dec. 1. 00:46
4/8 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, nem akartalak megbántani, egyáltalán nem arrogánsnak szántam, sajnálom, ha úgy jött le Neked. Nagyon köszönöm a segítséged! :-)
Esetleg ha van időd és kedved, kifejthetnéd pontosan a kártyák jelentését, nagyon érdekel a téma és szeretném megtanulni az összeolvasást. Természetesen ha nincs, az sem baj, így is nagyon sokat segítettél, mert valóban ilyen természetű ez a férfi. Mégegyszer köszönöm!
2019. dec. 1. 17:22
5/8 anonim válasza:
Semmi gond! Szívesen segítenék, de nincs olyan, hogy a kártyák jelentése sajnos, ahány helyen áll, annyit jelenthet. Vannak könyvek, a kezdéshez Horváth Andrea könyvét javaslom, a címe azt hiszem Kártyajóslás, a haladáshoz pedig Bucher Katalin: Az igazi cigánykártya.
Én 20 éve csinálom, de még mindig tanulok rengeteg újat. Ha viszont komolyan érdekel és komolyan akarsz tanulni, indul nemsokára online tanfolyan a szerintem mai legjobbnál.
2019. dec. 1. 19:54
6/8 Saturnus Leánya válasza:
Kedves kérdező! Ne is hallgass rájuk, a kártyák valóban meg tudják mondani a jövődet, mégpedig a csillagjegyeden keresztül. A cigánykártyákkal való jóslás, és a jövő között a bika, és az ikrek csillagképek tudnak kapcsolatot létesíteni - a horoszkópod pedig ezt a kapcsolatot közvetítik neked. Ha rák, ikrek, bika, vagy kos vagy, akkor az első két kártya fog összekapcsolódni. Ha halak, vízöntő, bak, vagy nyilas vagy, akkor a második és a harmadik kártya. Ha pedig skorpió, mérleg szűz, vagy oroszlán, akkor az első és a harmadik fog összekapcsolódni. Ha elmondod a csillagjegyed, hogy milyen kézzel húztad a kártyákat, akkor ezer örömmel megjóslom neked.
2020. máj. 13. 19:56
7/8 Saturnus Leánya válasza:
Én vagyok az, hatos. A "ne is hallgass rájuk" véletlen volt, csak előtted egy másik embernek segítettem, akit szidtak, mert hisz az ilyenekben. Onnan másoltam ki, és szerkesztettem át a választ, ez az egy rész kimaradt. Hallgass rájuk is nyugodtan, ez egy értelmes, segítőkész közösség.
2020. máj. 13. 20:07
8/8 anonim válasza:
Csak tanulom, de az állandóság megerősítő lap. Szerintem a bíró és a szerelem az a házasságot jelenti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!