Hogyan lehetne megtanulni a cigánykártya használatát?
Több alkalommal jósoltak már nekem,olyan hölgy aki ért a kártyához. Igazából mindig akkor jósoltatok mikor káosz van a fejemben. Ami biztos : a múltam teljesen jól leírja, a jelen úgy ahogy van elmondja, és nekem erre van szükségem általában,mert ezek után tisztán látok, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszek. Mert elmondja ami bánt,kivesézi,megkeressük a megoldást,anélkül,h beszélnék neki a gondjaimról. A jövő az úgy 50-50 % . Bár a hosszú távú jövömben ugyanazokat a lapokat húzom már két éve,de erről nem tudok nyilatkozni mert ez még nem történt meg.
Na most egyik barátnőm betévedt egy ilyen ezo boltba és meglepett engem egy kártya csomaggal. :)
Csak ugye nem tudom használni. :(
Tudnátok nekem segíteni? Hogyan kell? Tudom,hogy minden lapnak több jelentése van, de mikor melyik a jelentése? Könyvet irnátok amiböl tanulgathatom :)
27 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!