Lottószàmokat szerintetek lehetséges megjósolni?
Szerintem nem. Ez szerintem valami kozmikus törvény, alapelv lehet , hogy ehhez nem engedik az embereket hozzáférni. Amúgy meg különben nem is lenne ez biznisz, mert minden héten nyerne valaki. Tehát több nyeremény menne ki, mint amennyi összeg befolyik, tehát értelmetlen és veszteséges lenne csinálni.
Van Éles István, ő ilyen visszautaztatásokról előző életekbe szokott beszélni, asszem arra kell rákeresni, hogy Éles István időutazás, és akkor kidob tök érdekes dolgokat a kereső. Videókat. Szal hogy asszem, az egyik ilyen vele történő beszélgetős műsorban is megemlítették a lottószámokat, és már hogy próbálták, hogy akkor ne vissza utaztassák az embereket egy előző életbe, hanem nézzenek meg egy későbbi időpontot, és akkor pl a lottó számok esetén ez így nem működött. Szal ezek szerintem úgy "fölülről", "istenileg" zárolva vannak.
Itt vannak a kovetkezo 5os lotto szamok:
3, 45, 67, 1, 33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!