Mennyire hihetek abban amit jósoltak?
Figyelt kérdés
A háttérinformáció az, hogy hónapok óta dolgozom magamon (önbizalom, blokkok oldása, sebek begyógyítása stb), hogy jobb ember és társ lehessek. Szeretnék már elköteleződni és végre olyan férfi mellett élni, akivel lehet a jövőmet tervezni. Kiváncsiságból elmentem két különböző jósnőhöz (mindig is ki akartam próbálni milyen egy jóslás). Bárcsak ne mentem volna el, teljesen elbizonytalanítottak. Mind a kettő "látta" a leendő páromat, de az egyik azt mondta, hogy rossz lesz vele a szex :D és hogy csóró lesz :D ennél a pontnál úgy éreztem az ablakon is kidobhattam volna a pénzt. Jósoltak olyat is, hogy biztos munkahelyem van rá két hónapra még is kirúgtak. Ti mit gondoltok errről? Én hallgatok a megérzéseimre, de nem tudom ezeket kiverni a fejemből. Soha többet nem megyek ilyen helyre...2019. aug. 19. 09:00
1/4 anonim válasza:
Kuruzslás, pénzkidobás ez, semmi más. A jóslásnak nulla tudományos alapja van.
2/4 anonim válasza:
Hazugság. Le akarnak húzni és még jobban használni.
3/4 anonim válasza:
A jósok azt mondják el amit hallani akarsz. Semelyik nem lesz hiteles, de ha hiszel benne, sokszor úgy alakítod a sorsodat, hogy meg is történjen. PL: Lesz barátod de rossz a szex. Ehhez nem kell jósolni. Előbb -utóbb lesz barátod, főleg ha nyitott vagy egy kapcsolatra. A szex meg az első nagyon ritka alkalommal tökéletes, vagyis rossz, mert az első alkalommal mindketten idegesebbek, feszültebbek vagytok. Ha a jóslást nézed már valóra is vált, de ha nem hallgatsz rá, és adsz időd a kapcsolatnak, akkor lehet a szex is jó egy idő után. Így a jóslat semmit nem ér. Kidobott pénz.
4/4 anonim válasza:
Kérdező, ha komolyan érdekel én ismerek olyat aki tényleg jó, eddig mindig bejött amit mondott jó és rossz is egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!