Mi a véleményetek a jósoló polipról? -aki a vb meccsek eredményeit jósolta meg.
Valószínűleg szerencséje volt. Aztán lehet, hogy nem tudunk még semmit a körülöttünk folyó dolgokról és ő valamilyen módon érzékelte. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy egyáltalán, hogy jöttek rá, vagy találták ki, hogy erre használják az állatot?
Illetve pontosan melyik meccseket jósolta meg?
különösen érzékenyek a polipok a színekre, és kontrasztokra. Végig kellene nézni a jóslatait, de szerintem kiderülne, hogy vagy mindig a kontrasztosabb zászlóra szavaz, vagy az egyik dobozba tett kaja jobban a fogára való.
Egyébként egy német jóspolip jósolhat -e előre mást a németeknek, mint győzelmet?
német polip baz meg
régen röhögtem ekkorát
Hogy őszinte legyek fogalmam sincs. Ha jól tudom akkor 2008-ban az EB-döntőn tévedett utoljára. Az szép.
Ugyanakkor egy kicsit kételkedem, hogy a jóslás folyamata mennyiben a polip meccshez való viszonyát követi, minthogy csupán a finomabb kagyló megszerzését. Mert szerintem egy élőlény főleg, ha remek érzékszervei vannak, és el tudja dönteni, melyik kagyló a finomabb. Akkor a finom kagylót eszi meg először. Ha polip lennék, (ha) énis ezt tenném.
Ezt a kagyló tényzőt nem lehet kizárni. Nemhiszem, hogy lehet 2db 100%-ban megegyező kagyló.
De ez nem perdöntő, tudományos válasz. Hanem az én elfogulatlan véleményem. Tény, hogy szép százalákban dolgozik a polip. Csak mostantól, mindig a spanyolok dobozába másszon. Valamint ne tévedjen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!