Mi a koi (hal) szimbólikus jelentés?
Ajánlom a google-t
"Koi
Japánban a vízesésbe ugró vagy átúszó koi (pikkelyes ponty-féle hal) az erõt szimbolizálja, a képességet, hogy az illetõ ki tud állni magáért, illetve a sikert. Mint fallikus szimbólum, a férfierõt és hatalmat jelképezi."
innen: [link]
Ez az oldal válaszadásra is való...tököm is tele van az ilyen bunkókkal, megnézi a google-t csak 20 másodpercet áldoznia kéne a különböző válaszok közti szelektálásra és gondoltuk ha már kérdezel esetleg választ vársz...kussoljunk el nem vagy te olyan hülye hogy ne boldogulnál a google-lel és ne találnád meg magadtól.Ezen az oldalon legtöbben választ várnak és azt válaszolunk amit akarunk és csak a beugatás megy nem vagyok kiváncsi a segítségre, mégha balf*sz is vagyok amiért használom a google-t de 20 másodperc szétnézés / értelmezés már sok nekem.
Amúgy meg ritka tetű a helyesírásod, a következő google keresésed a KÖZPONTOZÁS jelentése legyen. Bár lásd mellékelt ábra, aligha fogsz valamivel is magadtól boldogulni. Gondolom ha az ember a kezedbe nyom egy guriga WC papírt, akkor is balhézni kezdesz miért nem inkább kitörlik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!