Milyen feng shuis módszerek segítik, hogy megvalósuljon az új házunk?
Hát, hogy feng shuis módszerek segítenek-e, azt nem tudom.
Én inkább elhelyezkednék a BKV-nál a helyedben.
Köszönöm a hsz-okat, a vicceseket és a hasznosakat, és várom a továbbiakat is!
A 4.-től kérdezem: és hogy hangzik helyesen, értelmesen és magyarul ugyanez? És ha már hsz, akkor a kérdésre vonatkozó választ is foglald bele a hsz-odba!
Azért lehet magyartalan, mert megvalósulni egy álom vagy terv szokott, a ház rendszerint felépül vagy összegyűlik rá a pénz :D
Azt hallottam, hogy a kerek, vagy legalábbis lekerekített tárgyak tényleg harmonikusabbá teszik a lakot :) Ha szem előtt lévő helyen elhelyezel képeket vagy szíves, látványos üzeneteket álmaid otthonával kapcsolatban, akkor könnyebb lesz aszerint élni, hogy mielőbb összejöjjön a rá való :)
Habár, én nem hiszek szentül a feng shui-ban :)
Köszönöm, bár sajnos ezúttal nem vittek a válaszok előbbre.
(Máshogy gondolom ezt a dolgot egyébként: egyrészt a rendszerint nem egyenlő azzal, hogy mindig, ezért emiatt még nem magyartalan a mondat. Másrészt lehet, hogy "rendszerint" felépül meg összegyűlik, de ennek mindenhogy az a végeredménye, hogy megvalósul a ház. És ha megvalósulni egy terv szokott, és a terv egy ház, akkor meg tiszta sor. Természetesen nem a magyar nyelvtanról szólt a kérdésem, és elfogadom mások más véleményét is.)
Festesd be a szobát
vagy vegyél szerencsét érő tárgyakat
Nem sok értelmük van ezeknek a kérdéseknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!