Bejárati ajtó felett tükör?
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó kategóriába tettem fel a kérdést, ugyanis közel sem vagyok benne biztos, hogy feng-shuiról lenne szó, de google keresgélés alapján egyedül ide passzol a dolog.
Új lakásba költöztünk. Ma tűnt fel, hogy az előző lakó a bejárati ajtó felett hagyott egy picike kerek tükröt. Próbáltam rákeresni, hogy mit jelent, egyedül ezt a Pakua dolgot találtam, de az elvileg nem kerek tükör - plusz az adott oldal azt írja, hogy nem is hasznos kitenni.
Az előző lakóról tudom, hogy erősen babonás/ezoterikus dolgokkal foglalkozott, így biztos vagyok benne, hogy van jelentése.
Hallottam valami olyan babonát(?) is, hogy a lakáshoz kötődő rossz szellemeket zavarja össze a tükör, de erről neten nem találtam senkit, szóval lehet ez butaság.
Valaki tudja esetleg, hogy mit jelenthet, mire szokták használni? Előre is köszönöm!
Közös legjobb barátunkat (a Gúglit) kérdezted már?
Nekem ezt válaszolta, de nem vagyok hajlandó ennyi zagyvaságot elolvasni.
Te azért válogass közülük, biztos lesz, ami tetszik neked.
#1 Nem tudom, olvastad-e a kérdést, de legalább két helyen leírtam, hogy googléztam a dolgot, és ezért kötöttem ki itt. A nőklapja tippekkel nem mentem sokra, ezen kívül pedig csak a fent leírtat találtam.
Azért köszi a linket. :)
#2 Pici, tenyérnyinél kisebb kerek tükörről van szó, és mivel az ajtó feletti részről beszélgetünk, nyilván nem nézegeted magad benne.
Értem én a poént, de sokra nem megyek vele, abban az egyben biztos vagyok, hogy az előző lakó valamilyen ezoterikus okból helyezte el. Erre próbálok rájönni, merő kíváncsiságból. :)
Onnan jönnek ki a' lidércek, a' ezért hangszóró kell a' tükőr mellé és napnyugtátók ,napkőltéig Heavy Metal-t ;Judas Priest-et ,Black Sabbath-ot kell nyomatni bele !!!
Akkór biz' nem mászik ki belölle semmi !
Van gyakorlati haszna!
A démonok köztudottan kiváncsiak, ielőtt bemennének, megnézik magukat!
Aztán tükörképüktől elriadnak - és húznak vissza főnökükhöz a Pokolba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!