Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Füstölő újragyújtása?

Füstölő újragyújtása?

Figyelt kérdés
Ha van egy füstölőm, amit nem égettem végig, hanem eloltottam, de nem dobtam ki, azt újragyújthatom?

2015. dec. 17. 17:20
1 2
 11/19 homo ludensz ***** válasza:
100%
A füstölő csak a légkört teremti meg amiben majd tevékenykedsz. A gyertyának is ez a szerepe csak ott nem az illat hanem a fényhatás dominál. Minden rituálé nem egyéb mint felkészülés a tevékenységre amit szándékozol majd végezni. Ráhangolódás. Például nem gyújtok minden alkalommal új gyertyát minden tevékenységemnél,viszont mindig oda ülök le és mindig végigcsinálom a tanultak szerint a rituálékat. A gyertyát soha sem fújom el inkább elkoppintom. A gyertyaláng a tűzenergia még szemmel látható megnyilvánulása....
2015. dec. 20. 11:37
 12/19 anonim ***** válasza:
75%
Milyen tevékenységnél használod? Én tértisztításnál.
2015. dec. 20. 14:55
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Füstölőt újragyújtani balszerencse, ha megteszed, ballábon ugrálva kell hátradobnod két fengsuit, hogy ne ártson a szelem.
2015. dec. 27. 22:49
 14/19 anonim válasza:
0%
Igazából csak akkor ha van öngyújtód, vagy gyufád. Esetleg.. kovaköved
2015. dec. 29. 12:02
 15/19 A kérdező kommentje:

12. válaszadó!

Változó! Én általában a hangulat miatt szoktam :D

2015. dec. 29. 18:20
 16/19 piriiiii ***** válasza:
77%
Én se értem, miért ne lehetne újragyújtani. Ez olyan, mint egy gyertya. Meggyújtod, ég, eloltod, nem ég. De nem lesz semmi baja. Nekem nagyon erős füstölőim vannak, késszel készített igazi csodák, és épp emiatt a töménységük miatt nem tudom őket végigégetni, mert kézzel fogható lesz az illat a szobában és megfulladok. Úgyhogy, amikor úgy vélem, elég lesz, kiveszem a tartóból és ledörzsölöm a parazsat a tartón vagy a hamuban és kész.
2015. dec. 30. 13:12
 17/19 piriiiii ***** válasza:
37%
Kézzel készítettel persze...
2015. dec. 30. 13:13
 18/19 piriiiii ***** válasza:
77%
Készítettek...
2015. dec. 30. 13:14
 19/19 anonim ***** válasza:
26%
Ezt ne tedd! NE! NE BASZUS! Figyelj, ha ezt véletlen megtennéd, hogy újra gyújtod. Akkor nagy baj lehet. Mondjuk, újra elkezd füstölni. JESUS
2016. jan. 12. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!