A boldogsagot, szerencset hogyan lehet bevonzani a feng shuival?
Nem kell hozzá Feng-shui.
A vonzás törvénye alapján működik minden.
Ha te erősen koncentrálsz ezekre a dolgokra és akarod hogy ezek történjenek akkor befog következni viszonylag hamar.
Itt egy példa:
Tegyük fel, neked mondjuk holnapután szükséged van egy 1000-re.
Ha te koncentrálsz rá, és érzed/tudod hogy az meglesz akkor valóban meglesz.
Nem csak akarnod kell, el kell hinned hogy az már megvan neked, érezd ahogy már ott van nálad.
Bocs hogy egy 1000-rest hoztam fel, de ez pont jó egy példának.:D
ha most ezt leírnám, mindenki nekiállna gőzerővel átrendezni a lakást.
üdv:
egy nyertes
Miből gondolod, hogy a keleti babonák bármivel is jobbak, mint a hazaiak? A fent leírt dolgokat nem bevonzani kell, hanem megdolgozni értük. Így van ez, mióta világ a világ, és nem fog a te kedvedért sem megváltozni.
Egy boldog és szerencsés ember.
A kis jércét nem irígylem én,
amikor kapar az udvar szemetén.
Irígylem a kotlóst: lázban, egyedül
az áthevülő tojásokon ül
s a változás titka körülkerengi.
A boldogság útszéli szemét,
szedhet eleget, ki lenyújtja kezét,
az érlelő kínt kell megérdemelni.
A gondolat itt, ott, mindenütt
élő szövetet bont és sebet üt.
Ha sokallod mennyi rajta a seb,
fuss, mint a háromlábu eb,
fuss vissza, míg nem késő visszamenni.
A boldogság útszéli szemét,
szedhet eleget, ki lenyújtja kezét,
az érlelő kínt kell megérdemelni.
Miért gondolod,hogy a fing-sunyival bevonzhatod a boldogságot és a szerencsét az életedbe? A feng-shui nem mágnes.
Magadban kell megtalálnod a boldogságot és átgondolnod,mennyire is szerencsés vagy,hogy az élettől megkaptad mindazt,amid van. A boldogság és szerencse már veled született.Hova akarod bevonzani?
Belőlem is csak úgy árad a bölcsesség és boldogság,látod? :D
Én elolvastam Richard Webster 101 Feng shui tipp a lakásban című könyvét. Ő úgy írta le, hogy a házat vagy szobát vagy bármit amit szeretnél fel kell osztani 8 részre. Mindennek megvan a maga helye. Ha te a boldogságot és a szerencsét szeretnéd növelni akkor azokra a helyekre tegyél ragyogó fényes tárgyakat, hogy növeld a csít.
Remélem tudtam segíteni, de ajánlom nagyon, hogy olvasd el a könyvet. Nekem nagyon tetszett :)
Kedves 7-es; ragyogó fényes tárgyaktól szerencsésen elkezdhet a fejed fájni. Ha erre még boldognak is fogod érezni magad...
Lehet, hogy ez keletieknek hat, de nekünk?
#3-as, #8-as. A babonák néha jók arra, hogy folyton megerősítsék az emléket és az akaratot, hogy mit is akarsz elérni. Ezért tud működni némelyik.
Ha kedves kérdező kitesz a nappaliba egy csillogó pénzérmét, amiről minden nap eszébe jut, hogy miért dolgozik, valóban hatékonyabb tud lenni. Nem varázslat ez, csak pszichológia... de ez csak az én elméletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!