Mit tegyek, hogy összejöjjön? Venni lehet-e?
"Nagy, híres ninja akarok lenni. Ahhoz kell ez a sz*r feng shui vagy mi. Olyan akarok lenni, mint pl. a terminátor."
Hát nem tudom... Lehet hogy én emléxem rosszul, de emlékeim szerint a terminátort nem igazán foglalkoztatta a feng-sui.
(Mellesleg az európai feng-sui majmolás gyanúm szerint teljesen más jellegű és célú, mint amit a szülőhazájában kitaláltak neki. Ott valóban az életkörülmények javítását célozhatta meg ez a mozgalom, úgy, hogy lehetőleg nulla vagyoni ráfordítással történjen a dolog. Ami ebből Európába átszivárgott, az az, hogy vegyél mindenféle kacatot, amiről elhiszed hogy hatásos, és fizess ki egy nagy rakás pénzt olyan embereknek, akiknek elhiszed, hogy amit mondanak, az hatásos.)
"Nagy, híres ninja akarok lenni."
De jót nevettem :DDDDDDD
Te aztán beteg vagy! :D Most vagy minket ugratsz vagy eláshatod magad amiért ilyen hülyére születtel. Mi az, hogy inkább jedi akarsz lenni??!!
A ninja még elképzelhető lett volna...
Előbb ninja, most már jedi?
Erről van egy régi japán tanulságos történet.
Egy öregember érzi, hogy hamarosan bekopogtat hozzá a halál. Elhatározza, hogy mint minden vendéget életében, a halált is méltó tisztelettel és szívélyesen fogadja majd. Kitesz hát az ajtó elé mindenféle gyümölcsöket, teát, szakét. Arra jár egy koldus és megkérdi, hogy kinek teszi ki ezeket. Elmondja az öregember, hogy a halált várja és szeretné méltón fogadni, a gyümölcsök és italok közül majd hagy válogasson. Erre azt mondja a koldus: A halál nem válogat.
Úgy látom te sem, ha a hülyeségről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!