Miért hiszik azt a népek, hogy gazdagok, szépek és boldogok lesznek, ha egy régi kínai áltudomány szerint rakosgatják a nippeket meg mindenféle apróságokat a lakásukban?
Figyelt kérdés
#feng shui #háromlábú béka
2013. szept. 12. 23:47
11/17 A kérdező kommentje:
Úgy van, a feng-shui-ra gondoltam. Gazdagság-sarok, egészség sarok... minden jel arra utal, hogy ez is pont olyan áltudomány, mint az asztrológia. Csak vannak gyepesagyúak, akik ragaszkodnak a tévképzeteikhez, és ezt ki is mutatják, mikor is lepontozzák a normális embereket.
2013. szept. 23. 00:41
12/17 anonim válasza:
Én azt bírom amikor jönnek hozzám(táskaüzletem van)piros pénztárcát venni,"mert az vonzza a pénzt"!!Na most a fengsunyi kínai eredetű,mondanom se kell a pénztárca is.A 12 darabos kartonban 1 azaz egy darab van a pirosból!!!Akkor hogy is vagyunk?A magyar nők jobban hisznek a kinaiaknál ebben a marhaságban?!
13/17 A kérdező kommentje:
12., nálad működik! Mert pénzt hagynak ott a piros bugyellárisokért, hahaha :D
2013. szept. 27. 18:04
15/17 A kérdező kommentje:
Gondolod? Ha működne, akkor senki sem dolgozna, mindenki csak a kacatokat hurcolászná egyik sarokból a másikba, nem?
2013. okt. 6. 15:41
16/17 anonim válasza:
Ez nem feng-shui(bár sajnos sokan azt hiszik). Ha tele a lakás olyan "feng-shui" cuccokkal, amik nem tetszenek, akkor már semmi értelme. A térrendezés lényege, hogy jól érezd magad a környezetedben, és ez szerintem mindenképpen feltölt. Egyébként pedig a feng-shui szerint is tenni kell azért, amit el akarsz érni.
17/17 anonim válasza:
Attól a piros pénztárcás dologtól most lezsibbadtam agyilag :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!