A feng-shui engedélyezi a lakásban a tábortüzet?
Figyelt kérdés
Tudjátok, ilyen modern elkerített tábortűz, amit a nappaliban is lehet csinálni.
Cask nem tudom, hogy ez szabályos-e a shui szerint, mert nem akarom, hogy balszerencsét hozzon a tűz.
2013. aug. 21. 22:35
11/21 anonim válasza:
Hü..lyébb vagy mint a sok éves átlag, az a nagy helyet.
12/21 A kérdező kommentje:
Ne sértegessetek, inkább segítsetek!
2013. aug. 21. 23:24
14/21 anonim válasza:
Kérdező. Most őszintén, te normálisnak érzed magad?
15/21 anonim válasza:
Jesszusom! Mond, hogy csak viccelsz és az ittlévőkből akarsz hülyét csinálni? Vagy magadból?
16/21 anonim válasza:
A feng-shui engedélyezi, de csak akkor, ha a füstöt a hűtőbe rakjátok.
17/21 anonim válasza:
A feng shui talán, de a házirend, és a tűzrendészeti szabályzat tiltja. No meg a józan ész is.
19/21 anonim válasza:
Nemcsak engedelyezi, hanem elo is irja
Vagdalj ossze minden letezo butort a lakasban es rakj egy nagyon nagy tabortuzet.
Sok szerencset fog hozni a jovoben, a lotton is nyerni fogsz.
Egyes Feng Shui tanarok azt is javasoljak hogy szalonnat sussel, es enekelj vidam uttorodalokat kozben.
20/21 anonim válasza:
Hogy én milyen öntelt majom vagyok! Azt hittem, engem már semmi nem lep meg ezen az oldalon, de azt kell látnom, vannak még, akik lábon hordták ki az agyhalált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!