Hol lehet kapni kínai szerencsepénzt?
Figyelt kérdés
Arra gondolok amelyiknek egy négyzet alakú lyuk van a közepén. Ha látott valaki valahol pár száz forintért mondja meg hol, mert sehol sem találok.2013. aug. 18. 08:51
11/21 mustafa33 válasza:
Muszáj kínainak lennie? Mert marha sok kínainak volt valamikor és mind szegény maradt.
A békebeli magyar királyi lyukas 20 filléres nem jó?
12/21 anonim válasza:
ez jó, mustafa..:) van nekem is lyukas 20 filléresem igaz a templom egere hozzám képest Dareiosz, de ez biztos véletlen, hisz már az nagy szerencse, hogy van nekem olyan!
13/21 A kérdező kommentje:
Az elsőt azért tituláltam rossznak mert ezt teljesen normális, kultúrált módon is el lehet mondani...
2013. aug. 19. 10:04
14/21 A kérdező kommentje:
Nem, az sajnos nem jó. Nekem nem azért kell mert úgy gondolom, hogy sok pénzem lesz tőle vagy valami, csupán azért mert gyönyörű és szívesen hordanám a nyakamban :)
2013. aug. 19. 10:06
15/21 anonim válasza:
Hát kedves kérdező, erre csak egy lehetőség van. Menj el, és jósoltasd meg magadnak, hogy hol is lehet ilyet kapni, esetleg, hogy mennyiért. És ezt most nem bunkóságból mondom. :)
16/21 anonim válasza:
És azt ki fogja neki megjósolni? Megjósolja neki a jósnő, hogy a Bableves utcában a 6. házszám alatt lehet kapni? "Ómájgád"...
17/21 anonim válasza:
[link] ilyenre gondolsz? szerintem érdemes ma kilátogatni valami rendezvényre ahol ilyen sátras ékszeres árusok vannak, mert én is egy ilyennél vettem... 100 ft volt darabja :)
18/21 anonim válasza:
utolsó vagyok: a képhez képest az enyém vékony. de ugyanolyan szép :)
19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) sikerült neten rendelnem és nagyon örülök :) megy a zöld kezecske :) :) :)
2013. aug. 20. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!