Ez rosszat jelent?
Figyelt kérdés
Az ágyam felett van polc és azon van 2 törött tárgy az egyik egy törött angyal..és még van 4 szál szárított piros rózsa2013. júl. 15. 21:21
11/25 A kérdező kommentje:
10/10 b*zdmeg ez tényleg köcsög:DDDD...Amúgy 9/10 nem éreztem a fenekemet olyannak mint a kútkáva,de viccen kívül éreztem már hogy este megfogta valaki a jó kerek,feszes seggem..pedig egyedül voltam...lehet hogy tényleg a mumus volt??
2013. júl. 29. 22:29
12/25 anonim válasza:
"éreztem már hogy este megfogta valaki a jó kerek,feszes seggem..pedig egyedül voltam...lehet hogy tényleg a mumus volt??"
Hú, ez már komoly! Ez esetben sürgősen érzékszervi vizsgálatnak kell alávetnem az érintett testrészt!
13/25 A kérdező kommentje:
Miquel! Miért kell erzekszervi vizsgálatnak alávetni??..félek!!
2013. júl. 31. 01:11
14/25 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy valaki rádsózott négy szál rózsát, amit nem locsolt meg, és hogy valaki óvatosabban kéne bánjon a porcelánnal. :D
15/25 anonim válasza:
Azért, mert jó kerek és feszes. Legalább két érzékszervem, nevezetesen a szemem és a tapintásom szíves örömest részt venne a te esetedben egy ilyen vizsgálaton. Egyébként ne félj, ha akarod, hátulról fedezlek!
16/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a lehetőseget Dr. Miquel,de nem kell fedezni hátulról!
2013. aug. 1. 19:37
17/25 anonim válasza:
baszus és akinek a melle nagy és feszes azt mellbe fedezed??
ÁHHH rosszul vagyok elképzeltem most egy pár dolgot...
Fedezi ezek a férfiak mind egyformák...
18/25 anonim válasza:
Sajnálom, utolsó, hogy ennyire nem érted a viccet. Megnyugtatásul közlöm veled, hogy régesrég kinőttem abból a korból, amikor minden feszes és nagy női bájra fedezhetnékem támadt. :D
19/25 anonim válasza:
Én értem a vicced hidd el nekem csak szeretek ferdíteni:)
Impotens vagy talán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!