Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Ha a feng shuival meg lehet...

Ha a feng shuival meg lehet idézni dimenziókapukat a szobámban?

Figyelt kérdés
Ugye van a csi, meg a sá és ha ezeket összeadjuk, akkor semleges erőket kapunk, mint a có. Hogy alkalmazzam ezeket? Hogy rendezzem a bútorokat?

2013. jún. 24. 22:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

aha szóval te így érted, mások meg máshogy...

2013. jún. 25. 17:41
 12/27 anonim válasza:
ez elmebeteg
2013. jún. 30. 02:19
 13/27 anonim válasza:
alacsony az a kerítés ... nagyon alacsony!
2013. jún. 30. 22:22
 14/27 anonim válasza:

a nagy természettudományi tanitás eredménye: -1

az ijen idióták hallottak már ojan emberről akinek ez már sikerült? és ha igen akkor miért nem azoktól kérdezik akiknek\akinek sikerült

2013. júl. 1. 19:12
 15/27 A kérdező kommentje:
14 Neked nem sikerült megtanulni a nyelvtant, az tuti.
2013. júl. 1. 20:08
 16/27 anonim válasza:
15# nem a nyelvtan fontos hanem a tartalom
2013. júl. 3. 11:23
 17/27 anonim válasza:
attól függ, mekkora a szobád, ha 30m^2-nél kisebb akkor nyugodtan kipakolhatsz mindent a szobádból, mert a hatalmas energiahurkok, amikből a kapu áll, minden a közelükbe kerülő élettelen tárgyat szétvetnek, és hidrogén atomokká vagy neutronokká alakítanak, és ezek is csak tovább növelik a kapu méretét. mindenképpen kérdezz meg egy építészt és egy atomfizikust a padlódban és a plafonodban található neutronok, elektronok és protonok számáról, minél többen vannak, annál erősebb lesz a kapu, és annál könnyebb lesz rajta átjutni. ez puszta tudomány!
2013. júl. 4. 01:31
 18/27 anonim válasza:

Az én szobámban van dimenziókapu. Nem én nyitottam meg. A gardróbomban van, de már nem használom a ruháim tárolására, mert kis repülő valamik, amik a másik dimenzióból jöttek, megrágták a ruhákat. Mindig kulcsra van zárva, de alatta fény szűrődik át, és fura hangokat hallok onnan. Néha félek is, de még nem történt baj. Ha gondolod írj privit, ha átjössz hozzánk megnézheted :))

Huhh. Még jó, hogy ekkora fantáziám van :DDDD Jó kis sztorit kreáltam fél perc alatt, nem?

Na ide figyelj: Az ilyen kérdés nem poén, hiába hiszed azt, hogy az. Senki nem nevet rajta. Nőj fel!

De ha beszélgetőtársra vágysz megadom a rajztanárom számát, ő papol mindig a csiről, meg az egyéb energiákról :DD

2013. júl. 7. 00:02
 19/27 anonim válasza:
amúgy nekem is van dimenziókapum... de fényképet is feltölthetek ha kell. annyi segítség, hogy nem feng shuival hoztam létre (azzal nem is lehet), hanem pár fekete gyertya pár szimbólum amiket nem árulok el, és sok100 év tapasztalat. nem ajánlom a létrehozását, mert azóta mindig kísérteteket látok, és a létrehozásától számított 3 évben mindenki aki az utcámban lakott vagy rákos lett, vagy felszedtek egy AIDS-es személyt. ha nem vagy terrorista, ne hozz létre ilyet.
2013. júl. 7. 02:12
 20/27 anonim ***** válasza:
Dimenziókapuk... a feng shui nem erről szól. Olvass utána kicsit jobban.
2013. júl. 9. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!