Ha a feng shuival meg lehet idézni dimenziókapukat a szobámban?
aha szóval te így érted, mások meg máshogy...
a nagy természettudományi tanitás eredménye: -1
az ijen idióták hallottak már ojan emberről akinek ez már sikerült? és ha igen akkor miért nem azoktól kérdezik akiknek\akinek sikerült
Az én szobámban van dimenziókapu. Nem én nyitottam meg. A gardróbomban van, de már nem használom a ruháim tárolására, mert kis repülő valamik, amik a másik dimenzióból jöttek, megrágták a ruhákat. Mindig kulcsra van zárva, de alatta fény szűrődik át, és fura hangokat hallok onnan. Néha félek is, de még nem történt baj. Ha gondolod írj privit, ha átjössz hozzánk megnézheted :))
Huhh. Még jó, hogy ekkora fantáziám van :DDDD Jó kis sztorit kreáltam fél perc alatt, nem?
Na ide figyelj: Az ilyen kérdés nem poén, hiába hiszed azt, hogy az. Senki nem nevet rajta. Nőj fel!
De ha beszélgetőtársra vágysz megadom a rajztanárom számát, ő papol mindig a csiről, meg az egyéb energiákról :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!