Merre kell nézni-e a szerencsét hozó elefántnak? Szoba ajtó vagy ablak irányába? Felfelé áll az ormányuk.
A válasz egyszerű: teljesen mindegy.
Se egy elefánt, se a szerencse számok, se semmilyen más tárgy nem hoz szerencsét! Hiába fog az ablak felé nézni az a szobor, nem attól fognak veled pozitív dolgok történni, és nem attól lesz jobb. Ez teljesen olyan mint a jóslás, horoszkóp és az összes babona. Ha végig gondolod, ennek logikai szempontból semmi értelme.
vegyél egy ajtót amin van egy kisebb vagy nagyobb ablak azt tedd egy szobaajtó helyére és igazítsd úgy az eleféántot hogy átlásson az ablakon a szobába!
Három egycsapásra ajtó, ablak, szoba!!! XD
Sziasztok! Én ugy tudom , hogy az ablak felé kell nézniük nézniük, de csak akkor hoznak szerencsét ha nem egy elefánt van. Régen 6 elefántnak kellett lennie, de ugy tudom hogy mostmár a 9 elefánt hoz szerencsét, az ormányuknak felfelé kell állniuk és az ablak felé.
De találtam egy cikket, az ezt irja:Ha szerencsések akarunk lenni általában vagy a magánéletben akkor elhelyezése a bejárati ajtó közelében javasolt. Befelé mutató ormánya irányt mutat a szerencsének és még otthonunkra is áldást hozhat.
Ha ugyanitt helyezzük el csak fordítva akkor az a célja hogy a balszerencse távozzon otthonunkból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!