Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Merre kell nézni-e a szerencsé...

Merre kell nézni-e a szerencsét hozó elefántnak? Szoba ajtó vagy ablak irányába? Felfelé áll az ormányuk.

Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 14:52
1 2
 11/17 anonim válasza:
0%
Kifele kell néznie az ablakon! És igen,az fontos,hogy felfelé tartsa az ormanyat.
2013. máj. 8. 10:48
 12/17 anonim válasza:
70%

A válasz egyszerű: teljesen mindegy.

Se egy elefánt, se a szerencse számok, se semmilyen más tárgy nem hoz szerencsét! Hiába fog az ablak felé nézni az a szobor, nem attól fognak veled pozitív dolgok történni, és nem attól lesz jobb. Ez teljesen olyan mint a jóslás, horoszkóp és az összes babona. Ha végig gondolod, ennek logikai szempontból semmi értelme.

2013. máj. 8. 21:50
 13/17 anonim válasza:
0%
Nekünk az elefántok az ajtó felé néznek.
2013. máj. 10. 21:42
 14/17 BringaManó válasza:
 Mekka felé
2013. máj. 19. 12:21
 15/17 anonim válasza:

vegyél egy ajtót amin van egy kisebb vagy nagyobb ablak azt tedd egy szobaajtó helyére és igazítsd úgy az eleféántot hogy átlásson az ablakon a szobába!

Három egycsapásra ajtó, ablak, szoba!!! XD

2013. máj. 22. 20:01
 16/17 anonim válasza:

Sziasztok! Én ugy tudom , hogy az ablak felé kell nézniük nézniük, de csak akkor hoznak szerencsét ha nem egy elefánt van. Régen 6 elefántnak kellett lennie, de ugy tudom hogy mostmár a 9 elefánt hoz szerencsét, az ormányuknak felfelé kell állniuk és az ablak felé.

De találtam egy cikket, az ezt irja:Ha szerencsések akarunk lenni általában vagy a magánéletben akkor elhelyezése a bejárati ajtó közelében javasolt. Befelé mutató ormánya irányt mutat a szerencsének és még otthonunkra is áldást hozhat.

Ha ugyanitt helyezzük el csak fordítva akkor az a célja hogy a balszerencse távozzon otthonunkból.

2014. márc. 29. 15:06
 17/17 anonim válasza:
Úgy tartják, hogy magunknak nem vehetjük, csak ajándékba lehet kapni (ideális ajándék). 7 db belőle szerencsét hoz. Úgy kell őket letenni, hogy az ajtó, vagy ablak felé nézzen az ormányával. A feng-shui elmélete szerint az elefánt ereje az ormányában van. Ha ez a lakásból kifelé tekint, akkor hívja a szerencsét.
2014. márc. 29. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!