Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Csikung golyót, vagy ahhoz...

Csikung golyót, vagy ahhoz hasonló golyót hol tudok venni Debrecenben? (Lehetőleg minél olcsóbban)

Figyelt kérdés
Szóval, olyan kéne nekem, de nem is az a lényeg, hogy eredeti legyen, mert nem a "gyógyító" hatása, vagy az anyaga számít, hanem ugye ha azt a két követ az ember markolássza, és "játszik vele", sokat lazít a kéz ízületein, és nekem emiatt kéne (hangszerhez). szóval hol tudnék vajon olcsón ilyet beszerezni? Az üveggolyókkal az a baj, hogy azt nem lehet úgy összedörzsölni, mert így karcolja egymást a két golyó.

2012. okt. 22. 10:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
de az miért terhelés? lehet rosszul fejeztem ki magam, de a gyorsabb hangszeren való játékot ilyennel lehet fejleszteni. nem erősen markolászom, hanem hozzászokik a kezem, hogy gyengéd, nem eröltetett mozdulatsorral mozgatom, és csak az ujjaimat, így egy idő után gyorsabb lesz. az izmokat gyorsítani ugye nem lehet, hanem a lazábbá tétel segíti a gyorsaság növelését. lehet nem az ízületet lazítja, de a mozdulat az lazább lesz
2012. nov. 6. 21:21
 12/12 anonim válasza:
A kínai boltokban is lehet kapni. Szerintem is nagyon jó a kéznek, ügyesíti, de igazából úgy kell forgatni őket, hogy ne koccanjanak össze. Nekem Kínban tanították a technikáját, kb. 15 perc gyakorlással meg lehet tanulni. De a dió nagyságú túl kicsi. 4-5 cm átmérőjűek szoktak lenni.
2012. nov. 8. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!