Létezik olyan építész iroda, ahol a feng-shui elvei alapján terveznének nekem házat?
Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 13:22
1/7 anonim válasza:
Kb bárhol, ha bejelented hogy ilyen igényeid vannak. Persze meg fogja dobni az árat szerintem.
3/7 anonim válasza:
Ha van pénzed, meg eléggé "gyenge" vagy /agyilag/ én is megcsinálom neked.
4/7 A kérdező kommentje:
Azért azt megnézném, hogyan méred ki a víz alatti ereket, meg hogyan rendeznéd be szobát, hogy az ágyam ne a Hartmann-háló kereszteződésében legyen.
És ahogy én nem bírálom a válaszolókat, úgy neked sem kellene minősítened.
2012. aug. 4. 15:37
5/7 anonim válasza:
Építész vagyok, simán megoldható, de hidd el 99% rá az esély ha valaki ezt bevállalja neked az csak átbasz... a magyar jogszabályok annyira kötöttek , és gondolom a telek se 6000 nm-es hogy esélytelen összehozni egy ilyet... amúgy meg sokkal fontosabb hogy jó legyen a tájolás, rendes legyen a kerttel való kapcsolat és funkcionálisan jól működjön a ház, minthogy a pénz sarokba rakd esténként az éjjeliszekrényre az erszényedet!
6/7 anonim válasza:
A víz alatti ereket Te oda fogod képzelni ahová az építész a gázsiért fejében mondja hogy ott van haver!Erre mérget vehetsz...
7/7 anonim válasza:
A víz alatti erekről meg a Hartmann-hálóról... azzal ugye tisztában vagy, hogy baromira nem létező dolgokról beszélsz? Jópárszor már leszereeltek maguk a "szakemberek" is. A próba kedvéért egymástól függetlenül, egymás után elhívtak 15 ilyen mérőembert egy lakásba, és megkérték őket, mondják meg, hol húzódik a Hartmann-vonal. Nos, eme nagy "szakemberek" 15 különböző helyre mutatták ki a Hartmann-vonalakat... ennyit a dolog komolyságáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!